Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyKloboukova, Praha - Chodov

Kloboukova, Praha - ChodovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby1 050 Kč


Dlouhodobě pronajmu světlý samostatný byt v osobním vlastnictví 2+kk 50 m2 v přízemí / 1.NP (ustupující terén) rodinného domu ve velice klidné lokalitě mezi stanicemi metra Roztyly (4min chůze)a Chodov (10 min chůze) v blízkosti Kunratického lesa a nákupního centra Chodov. V okolí je dobrá občanská vybavenost, školky, školy, možnost sportovního vyžití. Dům je po kompletní rekonstrukci fasády se zateplením, novými plastovými okny a novým topným systémem. Součástí bytu je balkon s výhledem západním směrem na Kunratický les a do přilehlé vilové zástavby. Kuchyňská linka je vybavena el. sporákem s el. troubou a lednicí s mrazákem. Prostorná koupelna. V obou pokojích bytu je koberec.

Hledáme slušné, klidné a tiché nájemníky (1-2 osoby), nekuřáky, ideálně bez zvířat (psi), preferujeme dlouhodobý pronájem.

- nájem 11500,- Kč/měs

- záloha 1050,-/osoba/měsíc/ – vyúčtování dle faktur

- kauce 1 nájem

- byt bude volný v průběhu února-března 2017

- smlouva na 1 rok

Offering long term rent of a light detached flat, 50m2, on the street level/first floor in a family house, consisting of a hall, one bedroom, living room with kitchenette, bathroom, WC, and nice balcony with beautiful view into the garden. The kitchen is equipped with electric stove with electric oven, and big fridge. The house is located in quiet area between Roztyly and Chodov metro stations. The flat is newly insulated, with plastic windows and brand new heating system installed. We are looking for decent, calm and quiet 1-2 tenants, non smokers. Small pets on request. We prefer long term rent.

Kunratický les and Shopping center Chodov are nearby.

Rent 11500,-CZK/month

Deposit on Services 1050CZK/month/Person – calculated based on real consumption

One year contract

Available from February-March .2017

One rent deposit

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu457854
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha50
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.