Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 82 m² bez realitkyMikulovská, Brno - Židenice, Jihomoravský kraj

Mikulovská, Brno - Židenice, Jihomoravský krajVybaveno
Cena3 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 258 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám byt 4 + 1 v osobním vlastnictví na ulici Mikulovská, v 1 NP sedmipodlažního panelového domu v Brně - Vinohradech. Byt je po velmi zdařilé rekonstrukci klidný ,se zasklenou zateplenou lodžií a sklepem.

Ložnice (12,3 m2) a 2 pokojů (12,3 a 8 m2) jsou orientována na sever a obývací pokoj (20,5 m2) s kuchyní (12,3 m2) jsou orientovány jižně

Bezpečnostní vchodové dveře, plovoucí podlaha, kuchyňská linka HANAK vč. vestavěný spotřebičů MIELE (trouba, mikrovlnka, myčka, indukční deska,2 x mrazak, lednička) nadstandartně velká koupelna (rohová vana, sprchový kout, dvojumyvadlo, pracka, baterie Grohe), samostatné wc s umyvadlem, ložnice s vestavěnou skříní. Byt je velice pěkný s velmi nízkými náklady na bydlení (nové zateplení, plastová okna, nový výtah, rozvody vody, elektrika, odpady). Vyhrazené parkovací stání před domem. Celková výměra 82 m2 + lodžie 4,71 m2. + 5 m2 sklep. Možnost stehovaní 08 až 09/2017. V blízké dostupnosti dvě ZŠ a MŠ. Veškeré služby, obchody, MHD jsou v blízkosti. Vhodný k bydlení nebo jako investice.

Přímo od majitele bez provize RK včetně právního servisu. Cena včetně vybavení ložnice a obývacího pokoje.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu458034
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Plocha82
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.