Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 102 m² bez realitkyJana Přibíka, Praha - Vysočany

Jana Přibíka, Praha - VysočanyČástečně vybaveno
Cena6 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 26 676 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím na prodej prosvětlený byt 3+kk 79m2 + terasa 23m2 s pěkným výhledem ve 5.patře, jižně orientovaný, se dvěma ložnicemi, kde každá má vlastní koupelnu a záchod (1x koupelna se sprchovým koutem, 1x s vanou). Velký prosklený obývací pokoj spojený s vybavenou kuchyní. Součástí bytu je prostorná chodba se 3. záchodem a úklidovou místností. Podlahy jsou plovoucí laminátové nebo dlažba.

Byt se nachází na ul. Jana Přibíka, v uzavřeném a hlídaném residenčním projektu Dvůr nad Rokytkou. Pár kroků a jste na cyklostezce, která vede kolem říčky Rokytka. Z terasy je na ni výhled. Před bytem je dětské hřiště.Možnost parkování v objektu, který je střežený a většinou přímo pod bytem.

Dům i ulice jsou velmi klidné, supermarket je 3min chůzí. Tramvajová zastávka 2min. chůzí. Do centra je to 15min tramvají.

Volné od května-června 2017 dle domluvy. Hypotéka možná.

For sale: lightsome flat 3 + kitchen corner 79m2 + terrace 23m2 allows amazing view, in 5th floor, south-facing, with two bedrooms (each has its own bathroom with toilet, one bathroom with shower and other with bath). Large glassed-in living room with equipped kitchen. Part of the flat is a spacious corridor where you can find another toilet and cleaning room. The floors are floating floor or pavement.

The flat is situated in the guarded residential project Dvůr nad Rokytkou, Jana Pribika street. Few steps next to the leisure time road for cycling and in-line skating. Alongside of this road you find a small river Rokytka and beautiful nature. In front of the flat is a playground for children. You can park the car directly infront of the house in the street inside the residence (the whole residence is protected by security agency.

The house and the street are very quiet. The supermarket only 3min by walk. Tram stop 2min. by walk. The city center 15 minutes by tram.

Available from May-June 2017. Mortgage is possible.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu458038
Dispozice3+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha102
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBA

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.