Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 35 m² bez realitkyBuková, Brno - Žebětín, Jihomoravský kraj

Buková, Brno - Žebětín, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízíme k pronájmu krásný byt po rekonstrukci (novy voda,el), typ 2+kk maisonet, s možností využití malého dvora, v krásná lokalita Brno-Žebetín.

Byt se nachází v privni patro rekonstruovaného rodinného domu a je cástecne zarízen, kuchynské linka, lednicka, sporák, postele, skríne, rozkládací pohovka, pračka. Byt má vlastní vchod. Vhodné pro pár, studenty ci rodinu (1-4 osob). Dum se nachází na klidné ulici v blízkosti prírody, Na autobusovou zastávku jsou to 2 min. chůze. Žebětín je v zóně 101, tak má i noční spoje. Cena je ve výši 7.000,-Kč za měsíc + energie dle vlastní spotřeby + kauce ve výši 1 měsíčního nájmu.

Bez realit. Volno inhed. Mobil Cz: 775 094 479

We rent a nice flat renovated (new water, electric), type 2+kk maisonet, with the use of a small courtyard, in the beautiful locality of Brno-Žebetín.

The apartment is located on the first floor of a renovated house is partially furnished, kitchen, refrigerator, stove, bed, wardrobe, sofa, machine washing. The apartment has its own entrance. Suitable for couple, students or family (1-4 people). The house is located on a quiet street close to nature, to the bus stop is 2 min by walking. Zebetin is in zone 101 and has a night bus service. Price is 7.000,-CZK per month + energy according to your consumption with a deposit of one month's rent.

You will not pay any real estate commissions, as we are the direct owners. We have experience with expats and we guarantee fair deal. Free immediatly. Mobile Cz: 775 094 479

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu458073
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha35
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.