Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 67 m² bez realitkyVojenova, Praha - Libeň

Vojenova, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Měsíční nájemné18 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízím nájem zcela nového bytu 2+kk v novostavbě Rezidence Libeňské terasy, o celkové rozloze 67,4 m2 (včetně zimní zahrady 8,1 m2), k němuž náleží vlastní vnitřní parkovací stání v podzemních garážích v domě (dostupné výtahem přímo od bytu) a také sklep 5,6 m2.

Dispozice bytu: ložnice se vstupem do zimní zahrady, velký obývací pokoj se vstupem do zimní zahrady, šatna, předsíň, koupelna s vanou a toaletou, zimní zahrada (která může být využívána jako pracovna díky vlastnímu osvětlení, elektroinstalaci a topení).

Vybavení bytu: byt bude během následujících dvou týdnů vybaven světly, moderní kuchyňskou linkou ve tvaru U s barem k posezení až čtyř osob, všemi vestavěnými spotřebiči včetně myčky na nádobí, pračkou, vestavěnou skříní v ložnici a policovým systémem v šatně. Veškeré vybavení bude zcela nové. V bytě naleznete dřevěné dubové plovoucí podlahy a dveře, moderní hliníková okna, zabudovaná podlahová topení ve všech místnostech, podlahové topení v koupelně, videotelefon a bezpečnostní ochranný systém (při vstupu do bytu nutný kód) napojený na zásahovou službu. Dům má dále vlastní park s dětským hřištěm a lavičkami.

Jedná se o ojedinělou lokalitu, která díky poloze v klidné postranní ulici Vojenova a přesto s výhledem na vstup do metra Palmovka vzdáleného jen několik kroků, od kterého se již dostanete za pouhých 7 minut na Náměstí republiky, nabízí jedinečnou kombinaci bydlení v klidné zóně v naprostém centru Prahy s dostupností na Václavské náměstí do 8 minut. Přímo přes hlavní ulici se nachází veškerá občanská vybavenost (restaurace, Divadlo pod palmovkou, lékárna, drogerie, obchody, banky). V blízkosti naleznete také Libeňský zámeček či Thomayerovy sady. Celá čtvrť je velmi hezká a moderní a dynamicky se rozvíjí.

Nájemce bude absolutně prvním obyvatelem tohoto bytu.

Nájemné činí 18500 Kč + poplatky 2500 Kč (elektřina bude přepsána na nájemce). Požadována vratná kauce ve výši dvouměsíčního nájemného. Preferuji zájemce o dlouhodobější spolupráci. Mobil: 725391137, e-mail: slavo.slav@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu458106
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha67
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.