Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+kk • 20 m² bez realitkyDolnojirčanská, Praha - Kamýk

Určeno ke spolubydlení
Dolnojirčanská, Praha - KamýkVybaveno
Měsíční nájemné6 800 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Vratná kauce8 300 Kč


Nabízíme STŘEDNĚDOBÝ nebo DLOUHODOBÝ pronájem samostatného, kompletně zařízeného světlého pokoje v rodinném domku na Praze 4, s možností užívat společnou zahradu, sdílenou jídelnu, kompletně vybavenou kuchyni a koupelnu (s dalšími třemi dospělými) tichému nekuřákovi za 8.300,- vč. poplatků (všechny energie, internet, odpad, úklid domu). Domácí mazlíčky a děti prosím ne. Pracující Moraváci a Slováci středního a zralého věku obzvlášť vítáni :-)

Pokoj je pod vlastním uzamčením, kompletně zařízený (postelí, kvalitní matrací, knihovnou, regálem na oblečení, pracovním stolem, židlí, rozkládací sedačkou (možno využít k jednorázovému přespání příbuzných po dohodě). Není vybaven televizí. Lednice před pokojem v předsíni. Kuchyně kompletně vybavená (sporák, trouba, mikrovlnka, nádobí). Okno vede do klidné zahrady s krytým sezením a krbem, které je možno využívat k odpočinku. Parkování v přilehlé ulici, případně na parkovacím místě přímo před domem za poplatek. V blízkosti dva městské lesy (dojdete pěšky), Lidl + Albert 5 min, Billa 10 min. Jídelna, restaurace a fitness hned naproti 50m (ale okna vedou na opačnou stranu do tiché ulice). Možnost uložení kola v garáži.

Spojení do centra:

– 30 min do stanice Muzeum metro C (přes Kačerov 12 min bus 215),

– nebo bus 20 min na Smíchovské nádraží metro B (bus 197).

VOLNÉ IHNED.

Na platby vystavuji fakturu. Kauce ve výši 1 měsíčního nájmu pro Čechy a 2 měsíčních nájmů pro cizince.

Nezávazná osobní prohlídka či bližší informace na tel. 777 290 012 nebo zde přes formulář.

A nice room to let (shorter or longer lease possible) in a private house with a garden in Prague 4, Dolnojirčanská street to a quiet non-smoker for 8.300,-Kč / a month inc. all energies + the Internet

The room is fully furnished with a lock, a bed, a comfortable mattrass, a desk, a chair, a bookcase, a rack and an foldable settee (can be used for accommodation of family members on permission). There is no TV in the room. Window faces a garden area. Fully furnished shared kitchen / dining room / bathroom. Garden + a sheltered sitting place with a fireplace, parking space in the adjacent street, garage can be used for storing your bike.

2 woods within walking distance, 2 supermarkets within walking distance (10min), a canteen, a restaurant and a gym opposite the street (50m).

Public transport:

- 30 min to the station Museum (bus + line C) or

- 20 min by bus to Smíchovské nádraží (line B).

Available immediately, deposit for Czechs 1 month rent, for foreigners 2 months rent. English spoken by all 3 host family members.

For details call 777 290 012 or write to sirah789@gmail.com or through the form.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu458200
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha20
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.