Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 60 m² bez realitkyFričova, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj

Fričova, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Byt má 2 neprůchozí částečně zařízené pokoje, kuchyň vybavenou kuchyňskou linkou s elektrickým sporákem s troubou, myčkou, lednicí a pračkou. Koupelna je s vanou, WC je oddělené. K dispozici je také menší komora, kterou lze využít jako k uskladnění věcí nebo šatnu. K bytu náleží sklepní kóje. Pokoje jsou částečně vybaveny nábytkem. Budova má celkem 4 patra a je bez výtahu.

Byt je v krásném prostředí (zeleň), má ideální dopravní dostupnost, občanskou vybavenost (školy, školky, technologický park, obchody, zastávka MHD). V bytě je zakázáno kouření a chování domácích zvířat.

Preferuji dlouhodobý pronájem pro rodinu nebo pár. Vratná kauce při podpisu smlouvy ve výši 15.000 Kč. K dispozici od 1. března 2017 - po předchozí dohodě možné i dříve.

Mluvíme: česky, anglicky, německy a částečně italsky

The apartment has 2 separate partly furnished rooms, a kitchen equipped with a kitchen with electrical stove and oven, dishwasher, refrigerator and washing machine. Bathroom with bath, toilet is separated. There is also smaller closet which can be used as storage space or walk-in closet. The apartment has a small cellar. The rooms are partially furnished. The building has 4 floors in total and there is no elevator.

The apartment has beautiful surroundings and has ideal transport accessibility, civic amenities (schools, kindergartens, technology park, shops, bus stop). Smoking and pets is prohibited in the flat.

I prefer long-term lease for a family or a pair. Refundable deposit upon signing the contract in the amount of CZK 15,000. Available 1st March 2017 - possible earlier by prior arrangement.

We speak: Czech, English, German and limited Italian

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu458226
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha60
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.