Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 49 m² bez realitkyČeskodubská, Praha - Vinoř

Českodubská, Praha - Vinoř
Cena3 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 359 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dovolujeme si vám nabídnout ke koupi velmi zajímavý a světlý byt v novostavbě se sklepem a vlastním parkovacím stáním v podzemní garáži, nacházející se v 2.NP bytového projektu v Českodubské ulici, Pha 9-Vinoř. Mezi největší výhody patří praktická dispozice bytu, jeho výborný stav a bezbariérový přístup a také klidná lokalita s výbornou dostupností do centra či na metro.

Vstupní dveře bytu vedou do prostorné předsíně (4,7m2) s možností umístění vestavěné skříně či věšáku s botníkem. Po levé straně chodby nalezneme dveře do koupelny (4,4m2), v jejím čele pak otevřeme dveře do ložnice (cca 14,5m2). Po pravé straně chodby nalezneme samostatnou toaletu (1,7m2), další dveře nás pak zavedou do obývacího pokoje s kuchyňským koutem (cca 20m2). Z obývacího pokoje je možné vyjít na balkón (cca 2,5 m2)

Obývací pokoj s kuchyňským koutem má tvar obdélníku. Kuchyňský kout je vybaven moderní kuchyňskou linkou ve tvaru U s elektrickým sporákem, digestoří, myčkou a lednicí. Ložnice je vybavena vestavenou skříní s posuvnými dveřmi. V pokojích je položeno linoleum. Okna v bytě jsou opatřena žaluziemi. V dostatečně velké koupelně je vana a umyvadlo, společně s přípojkou pro pračku. Na podlahách v koupelně, na samostatné toaletě a chodbě je dlažba. Celková podlahová plocha bytu je 45 m2. K bytu náleží samostatný prostorný sklep (cca 4 m2 ) v 1. podzemní podlaží domu, kam je snadný přístup díky výtahu.

Bytový dům má bezbariérový přístup, pohodlný výtah, k praktickému využití nabízí společnou kočárkárnu či kolárnu. Parkování je možné na vyhrazeném parkovacím staní. Měsíční poplatky činí cca 3000 Kč./2os.. Byt je v osobním vlastnictví. En.tř.C.

V okolí bytu naleznete plnou občanskou vybavenost – školka, škola, dětské hřiště, pošta, úřad, lékaři, restaurace. Výborná dopravní dostupnost do centra či na metro.

Byt je připraven k nastěhování dle dohody

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu458239
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha49
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.