Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 101 m² bez realitkyPetrská, Praha - Nové Město

Petrská, Praha - Nové Město
Cena11 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 50 849 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej nové, atypické, velmi světlé jednotky v posledním 5.NP, dispozice 2+kk, 101,2 m2 - z toho 26,6 m2 terasa, s privátním výtahem až do bytu. K bytu náleží sklep. Jednotka se nachází v unikátním projektu v Petrské ulici v centru Prahy 1. Absolutní klid, ač v centru Prahy. Jednotka je nově vybudovaná, začleněná do komplexu čtyř kompletně zrekonstruovaných historických budov, jejichž počátky se datují do 2. poloviny 18. století a které vytvářejí výjimečně krásné centrální atrium se vzrostlou zelení. Projekt obsahuje unikátní architektonické prvky jako zasazení pavlačí do interiéru bytů a nabízí nejvyšší standard dokončení včetně podlahového topení po celé ploše bytu, centrální klimatizace, dřevěných podlah (bělený dub) a koupelen obložených mramorem. Energetická náročnost objektu je v kategorii B. V budově je recepce s obsluhou. Možnost pronájmu garážového stání. K nastěhování ihned.

Sale of a new, atypical, very light apartment on the 4th floor, with layout 2+kk, 101,2 m2 (including 26,6 m2 of terrace) with a private elevator leading directly to the unit. Price includes a cellar. This apartment belongs to a unique project in Petrská Street in the center of Prague 1. Absolute tranquility, even though in the center of Prague. Unit is newly constructed, and has never been used before; it is nestled within a complex of 4 historical buildings, the origins of which date back to the second half of the 18th century, and set in a beautiful central courtyard. The development features unique architectural elements such as the integration of the external access corridors (pavlač) into the apartments, and offers the highest standards of interior finishing, such as floor heating, central air conditioning, and marble bathrooms. The energy performance of the building is highly economical - in the category B. Inside the building there is a reception with service. Opportunity to rent a garage space. Ready to move in.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu458243
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha101
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.