Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 22 m² bez realitkyKošinova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Košinova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízíme k pronájmu nadstandardní byt o velikosti 1+kk v rezidenčním projektu Košinka v jedné z nejžádanějších lokalit v Brně - Královo Pole. Jedná se o novostavbu. V celém projektu je kladen důraz na velmi kvalitní zateplení, podlahové vytápění, tepelným zdrojem jsou tepelná čerpadla vzduch-voda, osvětlení společných prostor pomocí LED technologií. Součástí bytu je malá předsíň, krásná koupelna s proskleným sprchovým koutem. Koupelna má vlastní okno. V bytě je připravena kompletně nová kuchyňská linka na míru včetně spotřebičů a pračky. Je možno zařídit vybavením nebo ponechat byt bez vybavení. V pripade zajmu o vybaveni zaridime zcela novym nabytkem. Záleží na domluvě s nájemcem. K bytu náleží rovněž prosklený, moderní balkon podél celého bytu. Nespornou výhodou je možnost využívat atrium plné zeleně ve vnitrobloku, které je určeno výhradně pro vlastníky/nájemce bytů. Celá budova je velice moderní, světlá, s výtahem vedoucím přímo k bytu. K bytu náleží též sklep.

Byt je možno ponechat nezařízený, aby si nájemce mohl byt vybavit dle vlastního přání, případně můžeme byt vybavit. Budova pravděpodobně je zařazena do energetické náročnosti budovy A - mimořádně úsporná, případně B - velmi úsporná, čímž se náklady na bydlení mohou značně snížit.

Byt se nachází v klidné ulici s rodinnými domy s možností parkování. Rovněž pod budovou se nachází uzavřená parkovací stání. Stanice tramvaje jsou 3 minuty chůze od projektu, zastávky autobusů 4 minuty. Cesta autem do užšího centra města Brna trvá 5 minut. Veškerá občanská vybavenost (obchody, služby, restaurace, mateřská i základní škola, technická univerzita) v okruhu do 5 minut chůze. Nákupní centrum Tesco a plavecký bazén Za Lužánkami ve vzdálenosti 900 metrů.

Velice vhodné jako startovací bydlení, s ohledem na dostupnost vysokých škol v blízkosti též pro studenta, ale i pro nájemce dojíždějícího za prací.

Předpokládaný termín pronájmu od března/dubna 2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu458272
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 3. 2019
Podlaží3
Typ budovyOstatní
Užitná plocha22
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.