Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 80 m² bez realitkySeverní, Jinočany - Jinočany, Středočeský kraj

Severní, Jinočany - Jinočany, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena4 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 802 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodáme velmi krásný, slunný byt, orientovaný na jih, o velikosti 72,37 m2 v klidné lokalitě Prahy-Západ - 5 km za Zličínem! Byt se nachází ve společné budově (řadovém domě, novostavba z roku 2007), v patře. Po vstupu do budovy (v ceně projekt samostatného vchodu do domu!) je menší prostor na vyzutí s botníkem, následuje točité schodiště do 1 patra. K bytu náleží balkón o velikosti 6,42 m2, který je přístupný z obýváku a z ložnice. Stín na balkóně zajišťuje markýza o šířce 5 m. Dále k nemovitosti patří polovina pozemku před domem - tzv. předzahrádka (celková plocha pozemku 75 m2). Součástí předzahrádky je dřevěný zahradní domek (6x4 m). K nemovitosti náleží parkovací stání pro 1 auto. Byt je napojen na elektrické energie (ČEZ), obecní vodovod, kanalizaci (Vodovody a kanalizace Beroun) a zemní plyn (MND), vše opatřeno měřidly. Etážové topení (6 radiátorů) a ohřev vody jsou zajištěny plynovým kotlem. Celkové zálohy 3.700 Kč/měs., ročně nám vrací cca 10.000 Kč.

Metráž jednotlivých místností: kuchyň 6,79 m2, obývací pokoj 19,30 m2, koupelna 4,27 m2, toaleta 1,95 m2, 1. pokoj 12,63 m2, 2. pokoj 12,74 m2, komora 2,46 m2, chodba 9,08 m2. Nad schodištěm byla vybudována příčka - příprava na závěsné dveře. V celém bytě wifi (ELDATA). Podlahové krytiny: laminátová plovoucí podlaha, dlažba. Jinočany nabízí veškerou občanskou vybavenost: zdravotní středisko - Stomatologie, Praktický lékař pro dospělé, Praktický lékař pro děti a dorost, Urologie, Rehabilitace, Gynekologie. Dále je zde lékárna, pošta, market (vietnamci), kousek od bytu školka, škola (5 tříd, 2. stupeň v plánu obce), obecní úřad, pošta, penzion s restaurací/pizzerií s venkovním posezením, fotbalové a antukové hřiště, nově: knihovna, cukrárna, veterinář, zrenovované chodníky, nové autobusové zastávky a nová vlaková stanice. V létě možnost koupání na veřejném koupališti s občerstvením (rybník Mirešák).

Výborné spojení autobusem: Zličín (bus 309 a 310), Luka (bus 352) nebo vlakem na Smíchovské nádraží. Autem, po pražském okruhu, do 30 minut v centru Prahy. Prohlídky možné po dohodě v dopoledních hodinách, anebo o víkendech.

V případě zájmu mne prosím kontaktujte formou e-mailu. Děkuji

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu458346
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha80
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.