Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 74 m² bez realitkyMasarykova, Modřice - Modřice, Jihomoravský kraj

Masarykova, Modřice - Modřice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena3 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 154 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Nabízím prodej bytu 3kk v pasivním domě v Modřicích.

Jedná se o bydlení v bytovém domě se čtyřmi bytovými jednotkami. Dům byl postaven v roce 2012. Byt o celkové rozloze 74m2 se nachází ve 2.NP novostavby. Byt je vybaven rekuperační jednotkou, a proto jsou zde velmi nízké náklady na bydlení, cca. 2.800,-Kč měsíčně. V domě je vlastní studna pro splachování WC. Na střeše jsou solární panely pro ohřev teplé vody.

Do bytu vstupujeme předsíní (6m2), ze které se dostaneme do všech zbylých místností bytu, a to do pokoje (14m2), ložnice (13m2), koupelny (5m2), toalety (1,5m2) a do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem (35m2). Všechny pokoje tak mají vlastní vstupy. K bytu náleží dva sklepní prostory (2m2 + 5,5m2). Možnost také půdního prostoru k uložení věcí. V ložnici a pokoji jsou plovoucí podlahy, v obývacím pokoji s kuchyňským koutem je vinilová podlaha, pod kterou je podlahové vytápění. V předsíni, toaletě a koupelně dlažba. Koupelna je také vybavena podlahovým vytápěním.

Parkování je možné u domu na veřejných parkovacích místech. K domu náleží dvorek, kde jsou další tři bytové jednotky. Je zde možnost využít dvorek k letnímu posezení.

Dům se nachází v blízkosti autobusové zastávky. Město Modřice disponuje výbornou občanskou vybaveností. V Modřicích nechybí mateřská či základní škola, lékař, sportovní hřiště, knihovna, OC Olympia. Je v těsné blízkosti města Brna. Město je zahrnuto do IDS JMK.

Energetická náročnost budovy : třída "B"

Uvolnění bytu dohodou.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu458507
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha74
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.