Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 36 m² bez realitkyBěhounkova, Praha - Stodůlky

Běhounkova, Praha - StodůlkyVybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce17 500 Kč


Nabízíme byt 2КК v dlouhodobý pronájem hned po rekonstrukci. Byt se nachází v klidně lokalitě vedle metro Hůrka, 500 m., 6 patro. Je častecně zařízený, má kuchyňskou linku, el. spotřebiču- pračku, lednici, sporák. Postele, skřin, stul a židli je uz v byty. Pronájem 17.500 Kč včetně poplatky a pripojeni k INETRNETu mate v cene! Nastěhování je možné ihned. Nekuřáci, bez domácích mazlíčků. Vhodný pro 1-2 osoby. Přímý majitel, neplatíte provizi RK.

We offer a long-term lease apartment 2KK after major repairs. The apartment is located in 500 meters from the metro station Hurka. The whole price is 17.500 per month including INTERNET. The apartment has a bed, a wardrobe, a table with chairs. It is possible to move in right now. Apartment for one or two people, non-smoking without pets. Direct owner - do not pay RK provisions.

Предлагаем в долгосрочную аренду квартиру 2КК после капитального ремонта. Квартира находится в 500 метрах от метро Гурка. Стоимость 17.500 с поплатками, включая ИНТЕРНЕТ. В квартире установлена кровать, шкаф, стол со стульями. Возможно заселиться прямо сейчас. Квартира для одного или двоих человек, некурящих без домашних животных. Прямой собственник - не платите провизию РК.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu458538
Dispozice2+kk
Podlaží7
Typ budovyPanel
Plocha36
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.