Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyBaranova, Praha - Žižkov

Baranova, Praha - ŽižkovVybaveno
Cena5 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 26 475 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Nabízím světlý, luxusní, zrekonstruovaný, kompletně zařízený byt 2+kk o velikosti 45m2 + 2m2 balkon v atraktivní a velmi žádané lokalitě v blízkosti obchodního centra a metra Flora, ulice Baranova. V rámci kompletní rekonstrukce je v bytě nová dřevěná podlaha, nové obložkové dveře v dýze, technické rozvody. Renovací prošly stěny a stropy místností. V bytě jsou dřevěná euro okna. Byt s balkonem do ulice se nachází v 1. patře (2.NP). Byt je dispozičně řešen na předsíň s prostornou vestavnou skříní, koupelnu se sprchovým koutem společně s WC, pračkou. Obytnou část bytu tvoří větší pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na balkon. V pokoji je kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči (lednice s mrazákem, sklokeramická varná deska, sporák, myčka), pohovka s konferenčními stolky, obývací stěnou s televizí, jídelním stolem se židlemi. Druhý pokoj je určen jako ložnice – vybavena postelí, nočními stolky a komodou. Celý byt je orientován jihozápadně. Byt má velmi výhodnou polohu, 2 minuty na stanici metra Flora a tramvajovou zastávku, v blízkosti veškerá občanská vybavenost.

Byt je nabízen kompletně vybaven a zařízen, připraven k okamžitému nastěhování nebo pronájmu. K bytu náleží sklep o velikosti 2m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu458723
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha47
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.