Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+kk • 186 m² bez realitkyMalostranská, Hostomice - Hostomice pod Brdy, Středočeský kraj

Malostranská, Hostomice - Hostomice pod Brdy, Středočeský kraj
Cena2 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 560 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji rodinný dům, který se nachází v jihozápadní části města Hostomice pod Brdy, která je ideálním východiskem pro cesty na hřebeny Brd. Hostomice pod Brdy se nacházejí v nadmořské výšce 359 m. V obci naleznete veškerou občanskou vybavenost (škola, školka, lékaři, pošta, obecní úřad, obchody, čerpací stanice atd.). Dopravní spojení zajišťuje autobusová i vlaková doprava. Na dálnici D5 se dostanete za cca 10 minut jízdy a na okraj Prahy za cca 30min.

U nabízeného domu se jedná o samostatně stojící, zděný, nepodsklepený dům s jedním nadzemním podlažím prostorově spojeným se zastřešením v sedlovém krovu s užitnou plochou 159 m2, případě rekonstrukce se pak plocha navýší o druhé patro na celkových 186m2. Dům je určen a stavebně připraven k rekonstrukci, s vypracovaným projektem, který počítá s obytným prostorem (kuchyň a obývací pokoj), ložnicí, WC, koupelnou, technickou místností s kotlem, skladem v 1.NP. Ve druhém podlaží se počítá s umístěním druhé ložnice, dalších dvou pokojů a druhého WC. Projekt obsahuje včetně všech technických výkresů a zpráv, také vyjádření potřebné k podání na stavební úřad a platných souhlasů všech dotčených sousedů.

Dům je umístěn na velkém pozemku o výměře 1399 m2 s přístupem s obou stran. Zároveň jsou z obou stran přivedené sítě, což umožňuje jeho rozdělení na dva pozemky a možnost postavení druhého odděleného domu. K domu existuje statický posudek. Dále k domu náleží velká udržovaná zahrada s ovocnými stromy, jako například: jabloně, meruňky, hrušky, atd.

Dům je napojen na elektřinu; dále je možné napojení na veř. vodovod, veř. kanalizaci a plynovod. Dům disponuje velkou upravenou zahradou s ovocnými stromy a možnostmi dalšího jejího využití; na pozemku se nachází vlastní studna s pitnou vodou.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu458853
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha186
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.