Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyHeřmanova, Praha - Holešovice

Rezervováno
Heřmanova, Praha - HolešoviceVybaveno
Cena5 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 113 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám pěkný zrekonstruovaný a moderně zařízený byt 2+kk (53m2) s balkónem nacházející se na Letné v pěší blízkosti parku Stromovka a Letenských sadů, odkud je krásný výhled na stověžatou Prahu. Byt se nachází ve čtvrtém patře funkcionalistického cihlového domu z roku 1938 s výtahem, který je součástí komplexu bytových domů u Bia Oko navržených známými architekty Jaroslavem Stockar-Bernkopfem a Josefem Šolcem.

Byt sestává ze dvou neprůchozích pokojů, které od sebe odděluje chodba s velkou vestavěnou skříní a komorou, díky čemuž je v bytě dostatek úložného prostoru. Na jižní stranu je orientován 23m2 velký a po celý den prosvětlený obývací pokoj s kuchyňským koutem vybavený luxusní italskou kuchyňskou linkou s vestavěnými nízkoenergetickými spotřebiči. Ložnice je naopak orientována na severovýchod a tak je v ní i v parných letních dnech velice příjemně a přitom je neobvykle světlá. V ložnici se nachází další vestavěná šatní skříň se zrcadlem opticky zvětšujícím celý pokoj. Zároveň je odsud vstup na lodžii (5m2) nabízející příjemné venkovní posezení.

Součástí bytu je také kompletně moderně zrekonstruovaná koupelna, ve které je dostatek prostoru i pro pračku a sušičku. Na podlahách jsou parkety (obývací pokoj, chodba) a plovoucí podlaha (ložnice). Byt je v osobním vlastnictví a neváznou na něm žádná zástavní práva či věcná břemena. Jeho součástí je i cca 3m2 velký sklep a možnost užívání několika společných prostor v přízemí domu (kočárkárna, perna, místnost pro uskladnění např. zimních pneumatik).

Díky nově vybudované plynové kotelně pouze pro tento dům nabízí byt nízké měsíční poplatky, které se vejdou při obsazení 2 osobami do cca 4000 Kč měsíčně. V bytě je zaveden vysokorychlostní internet a kabelová TV od UPC. Velkou výhodou je perfektní dostupnost do centra města, a to buď metrem, a nebo několika tramvajovými linkami, jejichž zastávka je cca 2 minuty pěší chůze od domu. V okolí je zároveň veškerá občanská vybavenost (škola, školka, dětská hřiště, lékař, lékárna, pošta, supermarkety, restaurace, atd.). Parkování je možné před domem na modré zóně, a nebo v okolí lze pronajmout garážové stání.

Cena 5 650 000 Kč

V případě rychlého jednání sleva na 5 450 000 Kč!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu458931
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha53
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.