Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 242 m² bez realitkyJiřího Wolkera, Žatec - Žatec, Ústecký kraj

Jiřího Wolkera, Žatec - Žatec, Ústecký krajVybaveno
Cena4 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 162 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prožijte šťastný život se svou rodinou v krásném, pozitivní energií nabytém domě s pohodovými sousedy. Strávili jsem v něm spoustu krásných chvil svého života a teď ho nabízíme Vám.

Prostorný, plně podsklepený třípodlažní rodinný dům z roku 1975 dispozičně zajímavě řešený jako 6+1 v klidné zástavbě v blízkosti centra města Žatce s celkovou užitnou plochou 242m2 a udržovanou zahradou o velikosti 660m2.

V suterénu domu je garáž s novými dveřmi z roku 2013, prádelna, sušárna, kotelna a dílna. Okna v suterénu mají bezpečností skla. V mezipatře suterénu a přízemí domu jsou bezpečnostní dveře, kterými se vychází na zahradu.

V přízemí domu je prostorná vstupní hala, kuchyň s jídelnou, slunný obývací pokoj s balkónem, pokoj pro hosty, zrekonstruovaná koupelna s rohovou vanou a dvěma umyvadly a samostatné WC.

V prvním patře domu se nachází tři velké a slunné pokoje, koupelna s vanou a WC a vstup na půdu.

V domě jsou kompletní inženýrské sítě. Revize plynového kotle, komínu a hromosvodu se provádí pravidelně. Do domu je zavedena kabelová televize a internet.

Po roce 2000 prošel dům rozsáhlou rekonstrukcí. Byla provedena výměna plastových oken a parapetů v celém domě, zateplena a nově omítnuta východní a severní část domu, položena nová střešní krytina. Proběhla výměna plynového kotle. Postaven nový dřevěný plot kolem zahrady.

Krásná, rozlehlá a pravidelně udržovaná zahrada poskytuje soukromí a dostatek prostoru k zahradničení, rodinnému posezení s grilováním i pro dětské radovánky. Je zde malý zapuštěný bazén, voliéra pro psa, udržované záhony pro pěstování zeleniny a několik ovocných stromů. Kolem celého domu jsou okrasné stromy. Ideální dům pro Vás a Vaši rodinu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu459019
Dispozice6+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha242
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.