Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 70 m² bez realitkyDobrovolného, Praha - Černý Most

Dobrovolného, Praha - Černý MostČástečně vybaveno
Cena4 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 357 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím krásný byt 3+kk v novostavbě z r. 2009 s celkovou podlahovou plochou bytu 59,9m2 + balkón 4,5m2 + sklepní kóje 5,1m2 (celkem 69,5m2). Parkovací stání v podzemních garážích s vraty na dálkové ovládání je součástí ceny. Byt je v 5. patře z celkem 5 pater bytového domu. Je vybaven nadstandardní dlažbou a obklady. Kuchyňská linka, toaleta oddělená, WC závěsné, plovoucí podlahy ve všech místnostech, na chodbě dlažba. Výtah. Přes garáže je do bytu bezbariérový přístup, garážové stání je pouze cca 10m od výtahu a cca 15m od sklepní kóje na stejném podlaží. Elektronický vrátný. Netříděný odpad do 10m od vchodu, tříděný odpad cca 80m od vchodu. Autobusová zastávka cca 130m od vchodu. V každém pokoji TV a telefonní zásuvka. Možnost připojení na UPC. Okna obývacího pokoje na jihovýchod, okna ložnice a pracovny/dětského pokoje na severozápad - je to slunný byt. Byt je nekuřácký a bez domácích zvířat. Ústřední vytápění a teplá voda je řešena dálkovým přivaděčem (výměník v domě), v koupelně je i podlahové vytápění se samostatnou regulací. Celý dům je zateplen a plně odpovídá dnešním nárokům na úsporné ekologické bydlení. Před domem je možnost dalšího bezproblémového parkování pro více aut. Pro odečty el. energie, vody ani tepla není nutný přístup do bytu.

Pro obyvatele domu je ve vnitrobloku k dispozici neveřejný oplocený trávník s dětským hřištěm, na který je pěkně vidět z oken bytu.

Klidná a žádaná lokalita. Nedaleko je přírodní park Klánovice Čihadla a koupaliště Kyjský rybník, což nabízí dostatek možností k výletům, nejen po cyklostezkách, kterých je v místě dostatek. Vynikající lokalita s dobrou dopravní dostupností nabízející dostatek klidu, občanskou vybavenost, integrované školství v podobě mateřské a základní školy, obchody (obchodní centrum Černý most, Sconto, Hornbach, Ikea, Makro, Elektrowolrd, multikina - jedna stanice metrem), nemocnice a výborné spojení do centra, metro B - Rajská zahrada (pěšky 10 min., autem 3 min.).

výměry (m2):

-----------------

- předsíň: 10,21

- obývací pokoj + kuch. kout: 23,37

- WC: 1,04

- koupelna: 3,74

- ložnice: 12,61

- ložnice: 8,93

- balkón: 4,5

- sklep: 5,1

Popis některých nadstandardních klientských změn:

- Sklepní kóje v suterénu je 3x větší než ostatní kóje a je s bytem spojena 2xUTP datovými kabely (příprava pro elektronické zabezpečení kóje) a 1 silovým kabelem pro vlastní světlo v kóji.

- V rámci bytu jsou vedeny “husí krky“ zakončené v prázdných krabičkách pro snadné protahování audio/datových kabelů, apod. Rozvod datových kabelů je okolo celého bytu.

- Bezpečnostní vstupní dveře NEXT, třída 3.

- Dlažba a obklady Jantar. Dlažba bez přerušení pokrývá podlahu chodby, koupelny a WC.

- Vana Kaldewei Saniform Plus, s Perl Efektem

- jistič navíc na mikrovlnnou troubu

- silové, TV, rádio zásuvky, vypínače a ovladač podlahového topení v koupelně jsou systém Unica Colors, Beige

Realitní kanceláře prosím nekontaktovat. Nejsem RK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu459315
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha70
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.