Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 68 m² bez realitkynáměstí míru, Brno - Stránice, Jihomoravský kraj

náměstí míru, Brno - Stránice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby1 580 Kč


Plně vybavený byt po celkové rekonstrukci ve velmi pěkně udržovaném domě, který se nachází v atraktivní lokalitě – klidná část ve středu města. V bezprostřední blízkosti se nachází samoobsluha, restaurace, lékárna, kostel, park, několik hřišť. V dosahu 5 minut pěšky je před nedávnem zrekonstruovaný plavecký bazén a koupaliště. Z bytu je přímý výhled na historické dominanty Brna. Nájem 12 500,- Kč + 1 580,- Kč záloha na energie a služby. Majitel požaduje kauci 20000 Kč.

A fully furnished apartment after overall reconstruction in a carefully maintained building, situated in an attractive location downtown. A supermarket, restaurant, pharmacy, church, park, and several playgrounds nearby. Recently reconstructed indoor and outdoor swimming pools are within a 5-minute walk. An enjoyable view of historical landmarks of Brno from the apartment windows. Owner requests 20000 CZK as a deposit.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu45941
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha68
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.