Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 51 m² bez realitkyNálepkova, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský kraj

Nálepkova, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Cena860 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 710 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodám družstevní byt 2+1 o velikosti 51 m2 nacházející se v 1. patře, okna bytu jsou orientována na jihovýchod do klidného prostranství.

Cena je dále k jednání - RYCHLÉ JEDNÁNÍ - SLEVA MOŽNÁ.

Byt se nachází v klidné lokalitě poblíž ul. Opavská v Porubě. Dům je po revitalizaci: plastová okna s žaluziemi, zateplení, nový výtah, střecha, stupačky v plastu, vchody, zvonky. Klidná lokalita v centru Poruby, v blízkosti veškerá občanská a dopravní vybavenost i zdravotní služby, obchody, pošta, banky, škola, školka, poliklinika, MHD, bazén, banka.

Byt je v původním stavu: kuchyňská linka s plynovým sporákem a troubou, koupelna a WC samostatně, částečně umakartovéjádro podlahy v pokojích parkety, na chodbě a v kuchyni linoleum, v chodbě původní vestavěné skříně. Velká výhoda bytu jsou neprůchozí pokoje, orientace do klidové zóny na dětské hřiště a nízké náklady na bydlení cca 3700 + inkaso!

V dosahu je veškerá občanská vybavenost: obchody, pošta, banky, škola, školka, lékař, MHD, bazén, banka. Vzhledem k původnímu stavu je cena snížena.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu459423
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Plocha51
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.