Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 59 m² bez realitkyKoterovská, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Rezervováno
Koterovská, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce26 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt 2+1 v cihlovém domě v Plzni na Slovanech, Koterovská 138. Byt je po kompletní rekonstrukci, která byla dokončena v březnu 2017. V bytě je tedy všechno zcela nové (koupelna, WC, kuchyňská linka, podlahové krytiny, vnitřní dveře a obložkové zárubně, rozvody vody a elektřiny, osvětlení, radiátory...). Součástí kuchyňské linky je nerezový odsavač par, sklokeramická varná deska a horkovzdušná trouba, vše Electrolux. Okna jsou plastová se žaluziemi. V pokojích je na podlaze koberec, v předsíni a kuchyni vinylová podlaha, v koupelně, WC a komoře keramická dlažba. Veškeré vybavení je ve vysokém standardu.

Byt má dva samostatné neprůchozí pokoje (14,5 a 21,4 m2), samostatnou kuchyň (9,1 m2), samostatnou koupelnu, WC a komoru. K bytu náleží sklepní kóje.

Byt je v posledním patře s výtahem, všechna okna směřují do tichého vnitrobloku se vzrostlými stromy. Byt je velmi tichý a světlý, z oken je výhled na vrcholky stromů a do dálky na Radyni.

Topení i teplá voda jsou dálkové, a tedy bez starostí a problémů s kotlem nebo karmou.

Čistý nájem je 10 500 Kč. Kromě nájmu se hradí zálohy na dálkové topení 800 Kč, správu a provoz domu 350 Kč, studenou vodu 150 Kč na osobu, teplou vodu 250 Kč na osobu a odpad 50 Kč na osobu. Elektřinu si nájemce přihlašuje na sebe a záloha je pouhých 450 Kč měsíčně. Celkem tedy při dvou osobách činí náklady 13 000 Kč.

Nájem se platí vždy na daný měsíc předem. Kauce je ve výši dvou měsíčních nájmů a záloh na služby a je možné ji uhradit ve dvou splátkách.

V okruhu do 200 metrů od bytu je veškerá občanská vybavenost (nákupní centrum, lékařské středisko, několik linek MHD).

Byt je k dispozici od 1. října 2018.

V případě zájmu o prohlídku prosím uveďte počet osob, který by v bytě bydlel, zda máte zvířata, zda jste kuřáci, jaké je Vaše zaměstnání a případně reference na předchozího pronajímatele.

Prosím realitní kanceláře, NEVOLEJTE.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu459465
Dispozice2+1
Podlaží6
Typ budovyCihla
Užitná plocha59
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.