Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem chaty, chalupy • 22 m² bez realitkySobotín - Klepáčov, Olomoucký kraj

Sobotín - Klepáčov, Olomoucký krajVybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby15 Kč


Obec Klepáčov je malé turistické a lyžařské středisko, které leží uprostřed lesů severovýchodně od Šumperka, nedaleko známých lázní Velké Losiny. Velké Losiny je známé především pověstnými čarodějnickými procesy v 17. století, které se odehrávaly na zdejším zámku. O atraktivitu tohoto místa se postarala i unikátní ruční výroba papíru provozovaná ve staré papírně už od konce 16. století. Obec Sobotín je obklopena hlubokými jehličnatými lesy Hrubého Jeseníku a horskými loukami. V létě jsou zde ideální podmínky k turistice, cykloturistice, houbaření či relaxaci.

Vlastní plně vybavená kuchyně - kuch. linka (dřez, T+S), mikrovlnná trouba, rychl. konvice, el. sporák + trouba, kachlová kamna (nejsou klientům k dispozici)

Koupání:Velké Losiny - venkovní i kryté termální koupaliště (14 km), Šumperk - krytý bazén, koupaliště (19 km)

Lyžování:Klepáčov - lyž. středisko 4 vleky, umělé zasněžování, lyž. škola (v místě), Vernířovice - lyž. vleky (13 km), Kouty nad Desnou - nové lyžařské středisko, 6-ti sedačková lanovka, délka sjezdovek více než 2 km, dětský park, pojizdný pás 100 m, snowpark, restaurace, ski servis, půjčovna, bezplatné parkování, večerní lyžování (15 km), Karlov pod Pradědem - lyž. středisko (25 km), Červenohorské sedlo - lyž. středisko (28 km), Praděd - lyž. středisko (32 km).

El. energie se hradí na místě dle skutečné spotřeby.

Zákaz kouření v objektu. Není poskytováno povlečení!

Způsob hrazení energií: Podle skutečné spotřeby

Chata stojí na samostatném neoploceném pozemku. Jedná se o zděnou chatu obloženou dřevem. Hlavním vchodem ze přední části se po schodech vchází na malou chodbu (věšáky), ze které se dále jde do šatny (věšáková stěna, 2x lednice) a do přízemí, kde se nachází chodba (ratanové křeslo, vysavač, umyvadlo, zrcadlo), samostatné WC a sprchový kout. Z chodby v prvním patře je dále přístupná společenská místnost (stůl, 8x židle, stolek, TV + SAT, video, 2x sedací souprava, 2x křeslo, konferenční stůl, vysavač) s kuchyňským koutem (3x barová židle). Ze společenské místnosti vedou schody do podkroví, kde je pokoj A (lůžka, stolek, skříň) a pokoj B (lůžka, stolek, skříň) . Zatravněný pozemek okolo objektu, zahrada s okrasnými keři,hříště na badminton. Klienti mohou využít venkovní posezení pod pergolou (zahradní nábytek). Za objektem mají k dispozici otevřené ohniště s posezením a přenosný gril.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu459483
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha22
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.