Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyZdiměřická, Praha - Chodov

Zdiměřická, Praha - Chodov
Cena2 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 256 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


K prodeji světlý družstevní byt se splacenou anuitou, v 6. patře, orientace na JV, se sklepem. Byt je po právě proběhlé kompletní rekonstrukci - nová moderní koupelna s toaletou, nové rozvody vody, sprchový kout s masážním panelem, přípojení na pračku, po celém bytě kompletně nové měděné rozvody elektřiny, příprava na kuchyňskou linku. Panelový dům je též po rekonstrukci: zateplení, plastová okna, nový vchod na chip, nový výtah, nové stoupačky. Dům je blízko metra Opatov (600m, 1 stanice autobusem), s velmi dobrou občanskou vybaveností, v těsné blízkosti je Billa, poliklinika, mateřská a základní škola, stanice MHD. Výhodou je též pohodlné parkování před domem. Byt bude možné převést do osobního vlastnictví přibližně v r. 2024, zatím nelze financovat hypotékou.

For sale the apartment in co-operative ownership, annuity is paid, on the 6th floor, orientation SE, with the cellar. The flat is after complete reconstruction (new modern bathroom with toilet, new plumbing, shower with massage panel, completely new copper electricity wiring, preparation for kitchen line installation etc.). The house is already renovated: insulation, plastic windows, main entrance on the chip, new elevator, new risers. The house is near Opatov metro station (600m, 1 bus station), with very good amenities, close to Billa, clinic, kindergarten and elementary school, public transport stations nearby. Also no problem with parking. The apartment will be transferred to private ownership at approximately 2024, it is not possible to use a mortgage at this moment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu459582
Dispozice2+kk
Podlaží6
Typ budovyPanel
Plocha45
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.