Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 450 m² bez realitkyKe Spálence, Praha - Točná

Ke Spálence, Praha - TočnáČástečně vybaveno
Cena30 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 127 229 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Majitel nemovitosti nabízí k prodeji luxusní vilu na Praze 4 v městské části Točná. Dvoupatrová vila s obytnou plochou cca 450 m2 a zahradou o výměře cca 500 m2 je dispozičně řešena jako velkorysé 6+1. V přízemí se nachází rozlehlý obývák s jídelnou a funkčním krbem a klimatizací, kuchyně se spíží (s okénkem z garáže k ulehčení vykládání nákupu), hostinský pokoj, pracovna, koupelna se sprchovým koutem a WC, komora s tepelným kotlem. Na zakázku vyhotoveným dřevěným schodištěm, nad kterým je prosklený průhled na půdu (přímo pod střešním oknem), se dostanete do 2. poschodí, kde jsou dva pokoje, velká ložnice s vlastní koupelnou (vana, sprchový kout, WC, 2 umyvadla) a terasou, samostatná koupelna s velkou vanou (na 175 l) a 2 umyvadly, místnost na domácí práce a šatna. Střecha domu vyhrála svého času díky členitosti a propracovanosti soutěž Střecha roku. Z přízemí se francouzskými okny dostanete na zahradu s dřevěným altánem. Hranice pozemku je obehnána vzrostlými tůjemi, vstup do domu je zajištěn na zakázku vyrobenou kovanou brankou a vraty. K domu náleží dvougaráž a 2 venkovní parkovací stání.

O CENĚ JE MOŽNÉ JEDNAT.

Vážní zájemci mohou volat na telefonní číslo 721451136.

RK prosím nekontaktujte mne, pokud nemáte vážné zájemce. Exkluzivní smlouvu neposkytuji, právní servis si zajistím v rámci své profese sama, výslovně si nepřeji, aby moje nemovitost byla jakkoli inzerována na webu RK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu459652
Dispozice6+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha450
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.