Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 60 m² bez realitkyŠafaříkova, Praha - Vinohrady

Určeno ke spolubydlení
Šafaříkova, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízíme POKOJ v rekonstruovaném, plně vybaveném, slunném bytě v lukrativní časti Prahy, Královské Vinohrady, o celkové ploše 60 m2 v ulici Šafaříkova. Byt ve 2. patře domu č. 167/6 o dispozici 3+kk se sestává z chodby, obývacího pokoje s kuchyňským koutem (vybavený indukční keramickou varnou deskou, troubou, lednicí, zabudovanou pračkou, Nespresso kávovar a veškeré kuchyňské vybavení), dvou prostorných ložnic a koupelny. Nábytek je nový, většina kusů IKEA. V domě se nachází výtah. V blízkosti bytu se nachazí tramvajová zastávka a do 5 minut chůze jste na I.P. Pavlova nebo na Náměstí Míru (dosah dvou linek metra-C, A). Velice dobrá lokalita se spoustou kaváren, restaurací a samozřejmě supermarketů.

We offer you a ROOM in a renovated, full equipped, sunny apartment in a lucrative locality of Prague, Royal Vineyards, on the total area of 60 m2 in the street Šafaříkova. The apartment 3+kk on the second floor of the houese number 167/6 offers a corridor, living room with a kitchen corner (equipped with a ceramic hob, oven, fridge, integrated washer, Nespresso coffee machine and all the dishes, cookware and glasses), two roomy bedrooms and a bathroom. The furniture is new, most IKEA pieces. In the house there is an elevator. Near the apartment there is a tram stop and in 5 minutes you can reach I.P.Pavlova or Náměstí Míru (two lines of metro-C, A). Really good locality full of cafes, restaurants and of course supermarkets.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu460093
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Užitná plocha60
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.