Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 343 m² bez realitkyPražmo - Pražmo, Moravskoslezský kraj

Pražmo - Pražmo, Moravskoslezský krajVybaveno
Cena3 599 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 263 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej rodinného domu 343 m², s pozemky 3.021 m²

Nabízíme ke koupi dvougenerační rodinný dům v obci Pražmo - s krásným výhledem na královnu Beskyd Lysou horu. Na pozemcích bez zastavěné plochy 3.021 m². Zastavěná plocha s garáží 167 m². Cihlová nepodsklepená nemovitost s bezbariérovým přístupem. Zateplená, nová plastová okna. V 1.NP rodinného domu se nachází garáž, vstupní hala s krbem, samostatný pokoj, kuchyň, WC, prádelna se sprchovým koutem, odkládací místnosti. V 2. NP této nemovitosti je prostorný obývací pokoj se vstupem na terasu s krbem, 2 samostatné neprůchozí pokoje (jeden s přístupem na balkon), kuchyň, spíž, WC a koupelna. 3. NP může budoucí majitel přestavět na další bytovou jednotku. V současné době jsou zde 2 samostatné pokoje a půdní prostory. Dům je napojen na obecní vodovodní řad a kanalizaci. Topení zajišťuje kotel na tuhá paliva. Je však možnost zřídit plynové topení (přípojka na pozemku nemovitosti).

Bonusem je prostorná zahrada, která se dá využít jako další stavební parcela. Velmi klidná lokalita s příjemnými sousedy, obecním vyžitím. Umístění domu zajišťuje veškerou občanskou vybavenost (v blízkosti autobusová zastávka, obchod, školka, škola).

Daň z nabytí nemovitostí hradí kupující.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu460632
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha343
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.