Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 77 m² bez realitkyKrymská, Brno - Starý Lískovec, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Krymská, Brno - Starý Lískovec, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu částečně zařízený přízemní byt 3+1 (77m2) v klidné části Starý Lískovec. Byt se nachází na ulici Krymská a je zde v dosahu veškerá občanská vybavenost: supermarket 2min, MHD 2min, centrum 16 min, Campus square 10 min chůze. Přímé spojení na dálnici.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí: nové záchodové a koupelnové jádro, nové omítky a výmalba pokojů, kompletní výměna elektrických rozvodů, nová kuchyň, nové podlahy a PVC, designové řešení polic obou komor, vestavěného šatníku a polic na chodbě. Byt také prošel revitalizací panelového domu – zateplení a výměna oken včetně balkónu.

Vyžadovaná kauce ve výši 2 nájmů, možnost rozložit do dvou splátek. Byt je volný ihned. Ideální pro 4 osoby.

Offer long-term lease partially furnished ground floor flat 3 + 1 (77 m2) in a quiet part of the Stary Liskovec. The apartment is located on the street Krymska and its close to all equipment: supermarket 2min, 2min to tram and bus, Center 16 min, Campus Square 10 min walk.

Close to the highway.

The apartment has been completely renovated: new bathroom and toilet, new plaster of the room, complete replacement of electrical wiring, new kitchen, new flooring PVC, design solution shelves of both chambers, built-in closet shelf in the hallway. The apartment also undergone a revitalization of the panel house - insulation is the replacement of windows including a balcony.

Required deposit amounting to 33.000. The apartment is available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu460766
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
PENBA
Plocha77
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.