Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 205 m² bez realitkyHájecká, Červený Újezd - Červený Újezd, Středočeský kraj

Hájecká, Červený Újezd - Červený Újezd, Středočeský krajVybaveno
Cena4 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 162 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


REZERVOVÁNO! Nabízíme k prodeji prostorný dům se členitým pozemkem a velkou variabilitou využití. Dům o rozloze 205m2 je rozložen do dvou pater a sklepa. V přízemí se nachází zádveří, chodba, koupelna, WC, neprůchozí pokoj, kuchyně, obývák, pracovna (průchozí) a ložnice. V patře je zrekonstruovaný pokoj se šatnou, příprava na koupelnu s WC, neprůchozí pokoj a půda k případné vestavbě. Sklep byl využíván jako dílna. Dům je osazen 3mi komíny.

Prostorný pozemek o rozloze 1527m2 sestává ze 2 stavebních parcel a 2 zahrad. Nachází se na něm kůlnička, zahradní domek s terasou, bývalá stodola z opuky a sklípek. Skýtá široké možnosti využití. Na pozemku je vlastní studna, vodoteč, jímka. Kanalizace je na hranici pozemku, stejně jako plynová přípojka. Elektřina a vodovod jsou již napojeny do domu.

V obci je Žabka, školka, vyhlášené řeznictví, ostatní v nedaleké Unhošti. Dostupnost do Prahy 10 minut po D6, případně D5 nebo přímo přes Hostivice. Zastávka MHD 307/A21 cca 200m od domu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu460914
Dispozice6+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha205
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.