Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 317 m² bez realitkyZahrádkářská osada Zlatá růže, Hradec Králové - Nový Hradec Králové, Královéhradecký kraj

Zahrádkářská osada Zlatá růže, Hradec Králové - Nový Hradec Králové, Královéhradecký kraj
Cena336 000 Kč

Tato nemovitost již od 1 425 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabídka zahrádky v osobním vlastnictví vč. spoluvlastnických podílů na cestách a ost. plochách, a to v lukrativním místě Hradce Králové - Malšovicích (u Zděné Boudy) v katastru rekreační osady u cyklostezky a cesty Hradečnice.

Rekreační oblast města, lesy, cykl. a bruslařské stezky, směr Stříbrný rybník, Výskyt, Mazurovy chalupy. Klidné místo pro odpočinek i volnočasové aktivity. Nízké náklady.

Občerstvení v dosahu, obchod s potravinami při cestě, zastávka MHD, parkoviště pod uzavřením.

Rozloha 317 m2, užitková voda na pozemku, pitná voda v areálu. K dispozici společenská místnost s kuchyní a sociálním zařízením v osadě. Na vlastním pozemku, který je oddělen živým plotem od okolí, též kůlna, přístřešek, budované jezírko, zavedena vlastní elektřina s měřiči. Okrasné a mladé plodící ovocné stromy a keře.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu461100
VlastnictvíOsobní
Plocha317

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.