Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 37 m² bez realitkyStavařov, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Rezervováno
Stavařov, Pardubice - Pardubice, Pardubický krajVybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby1 200 Kč
+ Vratná kauce12 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu garsoniéru v ulici Stavařov, ve 3 nadzemním podlaží. Byt se nachází ve výborné lokalitě v blízkosti centra, zastávky MHD jsou před domem, nákupní centrum 5 minut chůze.

Byt je kompletně vybavený, připravený k okamžitému užívání.

Součástí bytu je chodba s úložným prostorem, koupelna se sprchovým koutem, balkon, kuchyňská linka s lednicí, mikrovlnou troubou, sklokeramickou plotýnkou a myčkou nádobí. Obývací pokoj je vybaven policovým systémem a rozkládacím dvoulůžkem.

Požadovaná kauce ve výši 12000,-Kč.

I offer for a long term rent a studio apartment in the street Stavařov, in the 3rd floor. The apartment is located in an excellent location near the center, public transport stops are in front of the house, shopping center 5 minutes walk. The apartment is fully equipped, ready for immediate use. There is a hallway with storage space, bathroom with shower, a balcony, a kitchen with a fridge, microwave, glass ceramic hotplate and dishwasher. The living room is equipped with a shelf system and a fold-out double bed. The required deposit 12000,-Czk.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu461231
Dispozice1+kk
Dostupné od16. 7. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha37
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.