Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 1000 m² bez realitkyV Chotejně, Praha - Hostivař

V Chotejně, Praha - HostivařČástečně vybaveno
Měsíční nájemné200 000 Kč

+ Poplatky za služby29 991 Kč


Nabízíme k pronájmu zrekonstruovaný administrativně skladový areál, ve kterém se nachází sklady, kanceláře, showroomy. K dispozici dostatek parkovacích míst. Celková velikost současného rozložení nemovitosti činí: kanceláře 300m2, zděné sklady 200m2, showroomy 144m2. Parkovacích míst až 30. Součástí nemovitosti je i uzavřený dvůr a terasa.

Kompletní informace na www.kancelareskladyhostivar.cz

Cena k jednání.

Celý areál je možno variabilně uspořádat dle požadavků nájemce. Výborný přístup i pro nákladní vozy. Objekt disponuje počítačovými a telefonními rozvody a vysokorychlostním internetem, vlastním kotlem a veškerým zázemím, lze ho také připojit na pult centrální ochrany. Stravování lze zajistit ve veřejné jídelně ve vedlejší administrativní budově. Pronájem prostor u hlavní pražské tepny Průmyslová a Jižní spojky. Lokalita nabízí vynikající dopravní spojení autem - 5 minut Pražský okruh, Magistrála, 10 minut na D1 a také MHD - BUS zastávka 5 minut chůze od objektu. V blízkosti se také nachází vlakové nádraží Hostivař a tramvajová zastávka nádraží Hostivař. Vhodné jako sídlo firmy.

We are looking for tenant for rent office and warehouse building.

More kancelareskladyhostivar.cz/en

In that building are located warehouses, offices, showrooms.

There is ample parking. The total size of the current distribution is: offices 300 m2, brick warehouse 200 m2, 144 square meters showrooms. Parking places up to 30th. Our place including one side closed courtyard and other side patio.

The entire area can be flexible adapted to meet the requirements of the tenant.

The property has computerized and telephone wiring high-speed Internet, own boiler all backgrounds, it can also connect to the ARC. Meals can be provided in the public dining room in the adjacent office building.

The building is located in easily accessible location of Prague 10 Hostivař, on the main road Průmyslová, nearby Intersections with Černokostelecká / Kutnohorská, South clutch (Jižníspojka), Štěrboholská clutch (Štěrboholskáspojka).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu461316
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha1 000
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.