Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 130 m² bez realitkyLomená, Kostelec nad Černými lesy - Kostelec nad Černými lesy, Středočeský kraj

Lomená, Kostelec nad Černými lesy - Kostelec nad Černými lesy, Středočeský krajVybaveno
Cena5 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 979 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Rodinný dům vybudovaný v roce 2009, v klidné zahrádkářské oblasti města Kostelec nad Černými lesy, připravený k nastěhování. Symetrický pozemek o rozloze 780m2.

Garáž pro 2 automobily o rozměrech 6x7m. Na garáži fotovoltaická elektrárna, která snižuje náklady na provoz domu, tím pádem roční provoz vč. vody (vodovod) 20.000,- Kč!!!

Na pozemku čistička odpadních vod - neplatíte stočné! Údržba 1x za rok - 1200,- Kč.

Na pozemku studna s užitkovou vodou pro zahradu.

Na pozemku zámková dlažba vč. chodníku o rozloze 120m2 - ideální pro dětské hry nebo další 2 parkovací místa.

Topení tichá rekuperace od firmy Atrea, která vám díky integrovanému filtru vyčistí vzduch uvnitř domu, odvětrá vlhko z koupelny a využije zbytkové teplo z vaření. Pro zvýšení příjemného klima nainstalovány krbové kamna, které díky dispozici místností vytopí celý rodinný dům.

Dům byl koncipován s důrazem na vzdušnost a přírodní materiály, proto je v celém přízemí tzn. jídelna, obývací pokoj, kuchyně (tzn. kromě technické místnosti a zádveří) použita masivní jihoamerická podlaha cumaru (vlastnostmi podobná teaku, jen se nám barevně více líbila cumaru) V každé z těchto místností je francouzské okno plně otevíratelné a můžete vyjít rovnou na velkou terasu, která je situovaná na východ a jih. Ráno si vychutnáte příjemnou kávičku, přes den můžete poobědvat pod slunečníkem klidně v 10ti lidech a večer si užijete západ slunce s posledními teplými paprsky u dobrého vína.

Každé z těchto 3 francouzských oken + 1 velké prosklení v jídelně má nad sebou integrovanou elektricky ovladatelnou "Z" žaluzii, kterou si navodíte pro Vás ideální světelnou atmosféru, kterou zrovna budete preferovat. Může samozřejmě sloužit jako bezpečnostní prvek proti zlodějům.

Dům má integrovaný alarm oddělitelný pro každé patro zvlášť a připojený na PCO.

Prostorná kuchyně v přízemí je situovaná tak, aby poskytovala výhled z pracovní desky směrem ven na sousední pozemek se stromy o rozloze 2000m2 (dokonce jsme zde jednou viděli srnku :) - ne nadarmo se Kostelec jmenuje nad černými lesy) A ano zpět ptáčků slyšíte od jara do podzimu.

Jakmile vystoupáte po dřevěných schodech (jádrová třešeň) do prvního patra můžete si užít relax na galerii, která je prosvětlená díky 4 střešním oknům a velkému prosklení v jídelně. Z galerie máte možnost jít do koupelny.

Koupelna je vybavena nejen vanou ale také větším sprchovým koutem, toaletou, bidetem, umyvadlem a tepelným "žebříkem", který můžete využívat buď z teplovodního vytápění nebo jen s elektrickou spirálou. Za zrcadlem je připraven elektrickým vývod na osvětlení "jen" zrcadla, který na fotce není vidět.

Vedle koupelny je 1 místnost, kterou můžete využít jako ložnici se 2 střešními okny, které mají možnost úplného zatemnění místnosti.

Naproti těmto místnostem jsou další 2 pokoje. Každý z těchto pokojů má jak tyto 2 střešní okna, tak jedno francouzské okno směrem do zahrady a vestavné skříně.

Kromě vestavných skříní v pokojích a předsíni můžete využít úložných prostor na půdě, nad ložnicí, na druhé straně nad dvěma pokoji, popř. v garáži.

Tento dům jsme stavěli s tím, že zde chceme strávit zbytek života a nechtěli jsme vychovávat děti v metropoli.

A proč dům vlastně prodáváme? Pocházíme z Moravy a situace se změnila tak, že jsme se díky práci a rodině vrátili zpět do rodného kraje.

Do domečku a pozemku jsme proinvestovali 7 mil kč, ale uvědomujeme si, že lokalita Kostelec n.Č.l. nejsou Říčany a proto i takto ponížená cena domečku, který můžete využívat OKAMŽITĚ bez stresu ze stavění, které kolikrát trvá i roky.

Co je zajímavé, v případě potřeby změny dispozic jak přízemí tak i prvního patra (galerie, přidání místnosti, propojení místností nám bylo sděleno firmou RD Rýmařov (mj. maximální spokojenost a doporučujeme!), že tyto dispozici lze změnit a od RD Rýmařov kompletně zastřešit) - takže pro Vás snad samé výhody :)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu461516
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Plocha130
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.