Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+1 • 150 m² bez realitkyAlbrechtice nad Vltavou - Albrechtice nad Vltavou, Jihočeský kraj

Rezervováno
Albrechtice nad Vltavou - Albrechtice nad Vltavou, Jihočeský kraj
Cena1 399 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 933 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám nemovitost v krásné obci Albrechtice nad Vltavou, poblíž Orlické přehrady (necelé 3km), v oblasti Píseckých hor.

V obci je mateřská školka, základní škola, obchod s potravinami, lékař, kadeřník, ...

Dům je kamenný, postavený v cca 20. letech minulého století, velkou rekonstrukcí prošel v šedesátých letech, další, menší udržovací rekonstrukcí prošel v devadesátých letech minulého století. V současné době je více jak deset let trvale neobývaný. Dům je vhodný k rekonstrukci, pro nenáročné ihned k obývání (nejnutnější opravy a rekonstrukce "za provozu").

Dispozičně je dům postaven takto: z ulice směrem na východ je vchod do domu a zahrady přes zakrytou bránu, kde se nechají "pohodlně" zaparkovat dvě auta. Dále se přes zahradu vchází do verandy. Na verandě je vchod na půdu (v současné době používaná jako sklad odložených věcí) a WC. Dále se vchází na chodbu, z které se vchází do sklepa, do levé, obytné části domu, do kuchyně a do kotelny se spíží. Z kuchyně, situované na východ do ulice se vchází do koupelny a do pravé obytné části domu. Pravá obytná část jsou dva pokoje (jeden průchozí). První je situovaný do ulice, druhý na západ, na zahradu. Levá obytná část domu je tvořena třemi pokoji, dva průchozí, dva situované na západ na zahradu, jeden do ulice.

Dále je součástí domu garáž, sklad na uhlí, udírna, chlívek, druhá garáž a kolna na dříví. Na zahradě je v devadesátých letech postaven skleník, a původní včelín (v současné době na zbourání). Zahrada je osazena ovocnými stromy, které jsou ale deset let neudržované, na dvoře domu je ořech.

V domě je zavedena obecní voda, septik s přepadem do obecní kanalizace, rozvod vody v koupelně i v kuchyni. Dům je vytápěn kotlem na tuhá paliva, v kuchyni je sporák na tuhá paliva.

Prohlídka domu je možná po předchozí telefonické domluvě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu461542
Dispozice5+1
Podlaží1
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha150
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.