Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 70 m² bez realitkyVerdunská, Praha - Bubeneč

Verdunská, Praha - BubenečČástečně vybaveno
Měsíční nájemné18 500 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Pronajmu částečně zařízený byt 2+kk, 70 m2, ve 3. patře cihlového domu s výtahem, Praha 6-Bubeneč, Verdunská ul. Byt po nedávné rekonstrukci je velmi útulný a světlý (orientace na J a SZ), s pěkným výhledem do zahrady v klidném vnitrobloku. Dispozice: předsíň s vestavenou šatní skříní a knihovnou, obývací pokoj s kuchyňským koutem (plynový sporák, myčka na nádobí, lednice a mrazák), ložnice s prostornou vestavenou šatní skříní a vstupem na balkon (výhled do zahrady), koupelna s vířivou vanou, umyvadlem a WC, technická místnost (nový kondenzační kotel, příprava na pračku). K bytu náleží prostorné parkovací stání v garážích pod zahradou. K dispozici je také sklep. Skvělá dopravní dostupnost: metro A (stanice Dejvická), tramvaje směr centrum (2,5,8,18,26), autobusy směr Strahov a Suchdol. Letiště V. Havla dostupné autem za 10 min či MHD do 20 min. V blízkosti domu je veškerá občanská vybavenost (obchody, restaurace, služby, pošta, poliklinika) a park Stromovka, dostupné jsou též Chotkovy a Letenské sady. Nájemné (včetně garážového stání) 18 500,- Kč, měsíční náklady na energie a služby 4 000,- Kč. Nastěhování možné ihned. Kontakt: 777 284 026; verdunska.praha6@gmail.com. RK prosím nevolat!

1-Bedroom Apartment in a nice residential area, Prague 6 - Bubeneč, Verdunská street. Beautiful partially furnished apartment of 70 m2 situated on the 3rd floor of a brick building with an elevator. Bright and spacious apartment after recent renovation with a nice view to the garden. Entrance hall with wardrobe and library, living room with kitchenette (gas oven, dishwasher, fridge and freezer), bedroom with spacious built-in wardrobe and balcony access (garden view), bathroom with whirlpool tub. Own parking in the garage under the garden available. There is also a cellar. Excellent transport links: metro A (Dejvicka), trams direction city centre (2,5,8,18, 26), buses direction Strahov and Suchdol. V. Havel International Airport accessible by car in 10 min or by public transport in 20 min. Shops, excellent restaurants, all services, banks, healthcare centre all closely accessible, as well as large parks Stromovka, Chotkovy and Letenske sady. Rent (including garage) 18,500 CZK, monthly energy costs and other utilities 4,000 CZK. Long-term rent only, available immediately. Contact: 777 284 026; verdunska.praha6@gmail.com.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu461744
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha70
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.