Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 75 m² bez realitkyK Blahobytu, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

K Blahobytu, Pardubice - Pardubice, Pardubický krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby4 100 Kč


Nabízíme k pronájmu byt v Pardubicích na Višňovce, ulice K Blahobytu. Byt je situován ve zvýšeném přízemí čtyřpatrového domu s výtahem. Byt je nyní v rekonstrukci a bude k dispozici od 1.4.2017. Dům je po kompletní rekonstrukci, plastová okna, stoupačky, zateplení, fasáda, střecha, kamerový systém, výtah (odsouhlasena rekonstrukce výtahu na bezbariérový). Velice žádaná lokalita nedaleko OD Kaufland, cca 15 minut pěšky do centra. Autobusová zastávka 300m od domu.

Foto bude k dispozici po rekonstrukci. Byt je částečně zařízený. Dispozice bytu: vstupní předsíň, koupelna a wc odděleně. V koupelně vana, umyvadlo se skříňkou, zrcadlová skříňka, pračka. Kuchyň s novou linkou, sklokeramickou deskou, elektrickou troubou, lednicí, mikrovlnnou troubou a rychlovarnou konvicí. Dvě velké místnosti (22 a 21m2) + jedna menší místnost (13,5m2). Místnosti nejsou průchozí, do každé lze vejít přímo z chodby. Nový elektrický rozvod.

K bytu náleží sklep v suterénu domu, možnost využití kolárny, kočárkárny, včetně parkování u domu.

Nájemné bez energií 9 000,- Kč. Energie včetně internetu pro užívání třemi osobami cca 4 100,- Kč. Vratná kauce ve výši jednoho nájmu. Elektřina bude přepsána na nájemce. Domácí zvíře po domluvě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu461781
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha75
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.