Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 6+kk • 187 m² bez realitkyPod Parukářkou, Praha - Žižkov

Pod Parukářkou, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné35 000 Kč

+ Poplatky za služby13 000 Kč


Nabízím k pronájmu krásný prostorný mezonetový byt v nejvyšším patře domu v klidné rezidenci Pod Parukářkou na Žižkově. Byt sestává z celkem 4 ložnic, každá se dvěma lůžky, obývacího pokoje spojeného s jídelním koutem a plně vybavenou kuchyní. V přízemní části bytu jsoui dvě koupelny a samostatné WC, technická místnost s pračkou a sušičkou a malý sklad. V patře mezonetu je prostorné sezení s barem a východ na velkou terasu s nádherným výhledme na Prahu. Na terase je pro chvíle relaxu vířivka, a systém dálkově ovládaného zastřešení s osvětlením a topením nad posezením. Byt je nabízen plně vybavený, k dispozici je též sklepní kóje a parkovací stání v zavřené garáži pod domem.

Rent a beautiful spacious duplex apartment on the top floor of the house in a quiet residence Pod Parukářkou in Žižkov. The apartment consists of a total of 4 bedrooms, each with two beds, living room connected with dining area and fully equipped kitchen. The ground floor apartment has two bathrooms and a separate WC, utility room with washer and dryer and a small store. In the floor of the apartment is a spacious seating with bar and exit to a large terrace with spectacular views of the city Praha. On the terrace is for a moments of relaxation jacuzzi, and a system of remotely operated roof with lighting and heating above the seating area. The apartment is fully equipped, there is also a cellar and parking space in the closed garage under the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu461850
Dispozice6+kk
Podlaží7
Typ budovyPanel
Plocha187
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.