Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 1325 m² bez realitkyZa Rybníkem, Neratovice - Mlékojedy u Neratovic, Středočeský kraj

Za Rybníkem, Neratovice - Mlékojedy u Neratovic, Středočeský krajVybaveno
Cena3 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 540 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Samostatně stojící rodinný dům 5+2 na pozemku o výměře 1325 m2 v obci Neratovice Mlékojedy, ul. Za Rybníkem 56. Objekt je částečně podsklepený, s obytným podkrovím.

1.NP je řešeno jako prostorné 3+1 se sociálním a hospodářským zázemím, obývacím pokojem propojené s částečně zastřešenou obytnou terasou, přecházející v jižně orientovanou zahradu s ovocnými stromy. 2.NP tvoří 2+1 s koupelnou a WC, z kuchyně vstup na horní terasu. Zbytek plochy 2.patra, cca 40m2, je zatím nevyužitá půda. K obytné budově přiléhá prostorná garáž s dílnou a další, v katastru zapsané drobné stavby s různými možnostmi využití. Objekt je vytápěn ústředním topením s vlastním plynovým kotlem. Ve výstavbě je obecní tlaková kanalizace, předpokládaný termín připojení červen 2017. PENB nezpracován- tř.G. Možnost v rámci rekonstrukce čerpání dotace Zelená Úsporám. Bydlení blízko přírodě, v klidné, stabilizované zástavbě rodinných domů s výbornou dopravní dostupností, Praha do 30 minut, možnost využívat PID. RK nevola

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu461873
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha1 325
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.