Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 29 m² bez realitkyNa Pískách, Blansko - Blansko, Jihomoravský kraj

Na Pískách, Blansko - Blansko, Jihomoravský krajVybaveno
Cena1 280 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 522 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Novostavba cihlového bytu v družstevním vlastnictví o velikosti 29m2,v Blansku - při ul. Na Pískách, s nádherným výhledem do lesů k JZ. Dům byl zkolaudován v roce 2006, je cihlový, s moderním výtahem, krásným výhledem, bezproblémové parkování u domu. Byt se nachází v 6.NP ze sedmi, tedy výhodná poloha. V 1.NP je velký zděný sklep 3,2 m2, k dispozici prádelna a kočárkárna.

Dispozice:

- obývací pokoj 19m2 (vybaven sedačkou vhodnou ke spaní s úl.prostorem, nábytkem, TV, jídelní sestavou s 2 židlemi, garnýž) navazuje na kuchyňský kout, kde je kuchyňská linka vč. elektr. sporáku, mikrovlnné trouby a lednice,

- koupelna se sprchovým koutem vč.WC (3m2), pračka a topný žebřík

- vstupní chodba s vest.skříní a věšáková stěna s botníkem (3,5m2)

- zděný sklep s oknem (3,2m2)

Lokalita: město Blansko je městem kultury i sportu - je zde vodní nádrž s minigolfem, písečnou pláží a dětským hřištěm; zimní stadion, který se v letním období mění na umělou plochu pro in-line bruslení; krytý bazén, lom i moderní aqupark. Nechybí sauna, tenisové a volejbalové kurty, squashové centrum, bowling, kuželna, baseballové hřiště, posilovna nebo dva moderní lyžařské vleky na Hořicích. K ul. Na Pískách přiléhá nové dětské a dopravní hřiště, dále cvičiště pro vaše pejsky, přes louku projdete přímo do lesů. Také na IDs je to kousek, do 7 minut vlakové nádraží (i pro rychlíky) či zastávka autobusu - směr Kuřim, Vyškov, Jedovnice či Boskovice. Autem bezproblémově zaparkujete u domu. Za pár minut budou vaše děti v MŠ, ZŠ, na gymnáziu či na více středních školách, také na umělecké škole atd.

Výhody:

- byt je právně naprosto čistý, bez dluhů na anuitě, neplatíte daň z nabytí nem.věcí aj.,

- vše je zánovní málo použité, čisté, voňavé, s nekuřáky, tedy můžete se rovnou nastěhovat a užívat krás brány moravského krasu

- bezbariérový přístup z ulice až do bytu.

PENB: C - 79 kWh/m2/rok

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu462031
Dispozice1+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Plocha29
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.