Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 2800 m² bez realitkyNenačovice - Nenačovice, Středočeský kraj

Nenačovice - Nenačovice, Středočeský kraj
Cena4 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 257 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme slunný, jižně orientovaný rovinatý pozemek o výměře 3000 m2 v malebné vesnici Nenačovice, v překrásné krajině přírodního parku Povodí Kačáku. Elektřina, přípojka zemního plynu, vlastní studna a jímka. K nájezdu na dálnici D5 v obci Loděnice dojedete za 5 minut, odkud se do Prahy či do Berouna dostanete za 10 minut.

Na pozemku stojí dům s rozestavěnou nástavbou, k níž je vydané platné stavební povolení. Stavbu je možné dokončit i v jiné podobě formou změny stavby před dokončním (k dispozici vyhotovená architektonická studie), případně zahájit novou výstavbu. Na pozemku je dále umístěna zděná vedlejší užitková stavba s dílnou a letní kuchyní, do níž je zaveden elektrický proud i voda.

Prosíme RK, aby nás nekontaktovaly. Při opravdu rychlém jednání je možná sleva, nemovitost není zatížena žádným břemenem ani hypotékou.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu462149
VlastnictvíOsobní
Plocha2 800

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.