Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+kk • 225 m² bez realitkyPolní, Líně - Líně, Plzeňský kraj

Rezervováno
Polní, Líně - Líně, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Cena4 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 234 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům s krásnou udržovanou zahradou. Dům je zajímavý svoji polohou, v klidné a atraktivní lokalitě jen 6 km od Plzně. Rodinný dům v Líních je dispozičně řešen jako 3+KK v přízemní části a 3+KK v 1.NP. Dům je možné využít jako dvougenerační.

V přízemí se nachází ložnice, pokoj, prostorný obývací pokoj s jídelním a kuchyňským koutem, komora, koupelna, samostatné wc a předsíň z které jsou vstupy do jednotlivých obytných místností. Koupelna je vybavena sprchovým koutem a rohovou vanou.

V prvním patře je vybudována půdní vestavba z roku 2013.

V současnosti je kompletně dokončena ložnice, prostorný pokoj s velkým balkónem, chodba a wc. Dále se zde nacházejí prostory v hrubé stavbě, obývací pokoj s komínem pro připojení krbu, kuchyně, koupelna a dvě komory.

Dům je ve výborném technickém stavu, prošel rekonstrukcí v roce 2000, průběžně modernizován, všechny okna jsou plastová. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. Dům je napojen na plynovod, veřejný vodovod, kanalizaci a na el. energii. Jedná se o částečně podsklepený cihlový dům, součástí prodeje jsou i dvě přilehlé garáže s dílnou.

Dominantou nemovitosti je příjemná zahrada (569 m2) poskytující soukromý, kde se nachází zastřešená pergola s krbem. Dále je na zahradě umístěna zděná kůlna a studna pro možnou akumulaci dešťové vody.

Energetická třída G je uváděna s ohledem na zákonnou povinnost, PENB se zpracovává, údaj bude aktualizován.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu462303
Dispozice6+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha225
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.