Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 67 m² bez realitkyPoděbradská, Poděbrady - Velké Zboží, Středočeský kraj

Rezervováno
Poděbradská, Poděbrady - Velké Zboží, Středočeský kraj
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Moderní, aktuálně zkolaudovaný byt 3+kk o výměře 67 m2 jako součást malého polyfunknčího domu v klidné části Poděbrad. Byt v domě má samostatný vchod a parkovací místo. Nachází se v blízkosti Labe, naproti domu škola i školka. V dosahu 3 min chůze vlaková zastávka.

V bytě se nachází tři vestavěné skříně pro uložení věcí, malá komora jako sklad nebo šatna, dvě ložnice a prostorný obývací pokoj s vybavenou kuchyňskou linkou včetně myčky. Z obývacího pokoje lze vstupit na prostornou terasu (17 m2), která tak při dobrém počasí zvětšuje plochu bytu.

Dům je nízkoenergetický a je vybaven rekuperačním větráním, které tak zajišťuje celodenní přísun čerstvého vzduchu. Topení podlahové. Výhodou jsou též nízké poplatky za energie. V sousedství zástavba rodinných domů.

Modern, currently approved apartment 3 + kk on area of 67 m2 as part of a small multifunctional house in a quiet part of spa town Podebrady. The house has a separate entrance and parking space. It is located near the Elbe River, on opposite the school and kindergarten. Within 3 minutes walk to train station.

There are three built-in cabinets to store things, a small storage warehouse or dressing room, two bedrooms and a spacious living room with a fully equipped kitchen including a dishwasher. From the living room you can enter the spacious terrace (17 m2), so that in good weather it increase the area of the apartment.

The house is energy-efficient and is equipped with a heat recovery ventilation, which thus provides a full day of fresh air. Heating floor. The advantage is also lower charges for energy. In the neighborhood of family houses.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu462373
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Užitná plocha67
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.