Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu • 16 m² bez realitkyŠtětínská, Praha - Bohnice

Určeno ke spolubydlení
Štětínská, Praha - BohniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 500 Kč

+ Poplatky za služby2 300 Kč


Ahoj,

pokud hledáš střechu nad hlavou na přechodnou dobu, nabízím pokoj právě Tobě.

Základní info: pokoj, 16m2

Kde: Bohnice (5 minut pěšky na bus "Podhajská pole" a 5 minut busem na metro C - Kobylisy)

Od kdy: od 1. března do července

cena: 8 800,- kompletně vč. vyúčtovatelných poplatků a internetu

Kauce: jeden nájem

Prohlídky: pondělí a středa od 18hod. do 19 hod., pátek dopoledne od 8 do 11 hod. (lze se domluvit i na jiném času)

Pokud Tě to zaujalo, čti dál:

S dovolením majitelky za sebe hledám náhradu. Nabízím Ti krásný slunný pokoj, který má přes 16m2, takže v něm můžeš případně i tančit, a pokud by to bylo stále málo, přísluší k němu i obrovská zasklená lodžie o 6 m2, která bude patřit jen a jen Tobě. Před pokojem se nachází výklenek se zrcadlem, který Ti může sloužit jako šatna a úložný prostor. Navíc budeš mít jako jeden z mála z baráku klíč ke kočárkárně, kam si můžeš uložit kolo či brusle.

Celkově má byt 3 pokoje, ve vedlejších dvou bydlí dva kluci, Španělé (ideální, pokud chceš oprášit své znalosti španělštiny nebo se nový jazyk naučit ). Dále je v bytě koupelna se spoustou úložného prostoru a plně vybavená kuchyň, ve které najdeš mikrovlnku, lednici, troubu, sporák a digestoř a také základní nádobí (hrníčky, příbory, talíře, hrnce, pánvičky atd.). Jo a až přijdeš z práce, tak nemusíš mýt nádobí, je tu totiž i myčka. V kuchyni je i posezení a velká spíž se spoustou prostoru. Záchod je oddělený.

Byt se nachází ve třetím a zároveň posledním patře malého domu (bez výtahu, zlepšíš si kondičku!), ve kterém je klid a ticho. Kolem je zeleň, výhled budeš mít na malé baráčky kolem a dětské hřiště. Slibujeme, že neuslyšíš ani jedno projíždějící auto, pouze zvuky přírody

Ačkoli se byt nachází uprostřed zeleně a je víceméně ze všech stran obklíčen parky (Ďáblický háj, super Bohnická vyhlídka, přírodní park Draháň, Čimický háj, Botanická zahrada), tak zde najdeš vše, co potřebuješ – spoustu obchodů, poštu, knihovnu atd. K bytu se dostaneš autobusy 177, 200 nebo 152 které jezdí co pár minut ze zastávky metra Kobylisy a zabere Ti to okolo pěti minut. Do centra (Florenc) Ti to tak zabere 17 minut.

V bytě se kouřit nesmí, ale můžeš k tomu využít balkon. Pokoj bude vybavený pouze dvěma poličkami a palmou. Ale paní majitelka je ochotná vybavit jej jednolůžkem s matrací a stojanem na šaty MULIG z IKEA.

Pokud máš o pokoj zájem, napiš na uvedený e-mail pár slov o sobě a termín prohlídky, který by Ti vyhovoval.

Hi,

if you are looking for a place to stay from March to July, here is an offer you do not want to miss!

Main info: room, 16m2

staying period: March 1st to June 30th

Price: 6500czk + 2300czk, all fees included (electricity, water, internet,...)

Refundable deposit: 8800czk

flat presentation times: Mon, Tue (20.-21.2.) from 6PM to 7PM, Fri (24th) from 8AM to 11AM. (other times can be arranged via email)

Detailed info:

On behalf of the owner of the appartment I am looking for a replacement to fill my spot in the room. I am offering a bright room facing south which means the sun is shining through the windows the whole day. The room is 16m2 so you can even dance in there, if it comes to it. You will have a private access to a 6m2 enclosed balcony which is accessible only from your room. There is an extra space to put some excess things in the hall next to your room. If it is still not enough, you will be able to access the locked storage room on the ground floor.

There are 3 rooms in total plus the kitchen, bathroom and a separated toilet. The biggest room is yours (as seen on the blueprint attached), the two smaller ones are occupied by two guys from Spain. The kitchen is fully equiped (fridge, oven, microwave, DISHWASHER and some basic dishes and cookware)

You would be living on the third and the last floor of a small building. The other appartments are occupied mainly by elderly people so the appartment is very quiet. The view from the room is quite awesome considering you are in Prague! The building is isolated from any main road, so there will be no distractions, although it is only a 5-minute-walk to the nearest bus station (Podhajska pole) and another 5 minutes by bus to the metro station (C - Kobylisy). All the markets are close by (Penny, LIDL, Billa), you can visit any of them within 5 minutes of walking.

You cannot smoke IN the room, but the balcony is one step away. The room will not by equiped by anything but a bed and a Clothes Rack MULIG; from IKEA (photo included), so do not get mistaken by the furniture in the photos.

If you have read all the way through to down here, just pick a date and time and contact me with a short message saying something about you and I will get in touch.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu462375
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha16
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.