Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 62 m² bez realitkyNa Vysočanských vinicích, Praha - Vysočany

Rezervováno
Na Vysočanských vinicích, Praha - VysočanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby4 700 Kč


Nabízíme k pronájmu byt po kompletní rekonstrukci o dispozici 2+1 s lodžií, s celkovou podlahovou plochou 62 m2. Byt se nachází v cihlovém domě, ve kterém je celkem cca 12 bytů. Během roku 2017 v domě proběhne rekonstrukce fasády (zateplení, hydroizolace apod.) Byt se skládá z dvou větších pokojů, otevřené kuchyně, technické místnosti, koupelny a samostatným WC. K bytu přísluší sklepní kóje. Dva větší neprůchozí pokoje jsou orientované na jih, kuchyně s koupelnou naopak na sever. Z menšího pokoje je vchod na lodžii s krásným výhledem na Prahu. Byt je vybaven následujícími spotřebiči (vše kompletně nové) : lednice, vestavěná trouba, mikrovlnka, myčka, indukční dvojplotýnka a pračka. Byt disponuje vlastním plynovým kotlem, který je společně s pračkou umístěn v technické místnosti.

Byt se nachází ve velmi klidné lokalitě a v jeho okolí se nachází veškerá občanská vybavenost (školy, školky, nemocnice, park, cyklostezka apod). V blízkém okolí je např. Billa (Prosek i Vysočanská), Lidl, Penny. Dopravní dostupnost: autobusová zastávka Klíčovská (cca 300 m), pešky cca 10-15 minut Prosek (metro C) a nebo Vysočanská (metro B).

Poplatky v sobě zahrnují následující položky: elektřina, plyn, voda, poplatky SVJ (provoz společných prostor, popelnice apod.) a vysokorychlostní UPC internet. Částka energií odhadnuta pro 2 osoby, následně proběhne vyúčtování dle skutečné spotřeby nájemce.

Byt je ideální pro pár a preferujeme zájemce o dlouhodobý pronájem.

V případě zájmu o prohlídku mě prosím kontaktujte: Jakub Navrátil (tel: 773 107 766; email: navratiljakub@outlook.com)

We are offering an apartment after a complete reconstruction (2+1 + loggia with a beautiful view on Prague).The apartment includes two separated rooms, kitchen, bathroom, WC and small technical room (with its own gas boiler and washing machine). It is located in a very calm area with a great public transport availability (both metro B and C are nearby within 10-15 minutes walk). The apartment is partly equipped with completely new fridge, dishwasher, oven, microwave, hob and washing machine.

Service fees includes: electricity, gas and water consumption, the association of owners fee (maintenace of shared places, bins, etc), high-speed UPC internet connection.

The apartment is perfect for couples! We prefer long term tenants.

Don't hesitate to contact me for a apartment tour: Jakub Navrátil (tel. +420 773 107 766; email: navratiljakub@outlook.com)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu462468
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha62
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.