Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+kk • 130 m² bez realitkyRohatecká, Praha - Jinonice

Rohatecká, Praha - Jinonice
Cena7 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 31 807 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Atypický řadový rodinný dům s dvěmi koupelnami, terasou a zahrádkou v klidné zástavbě starých Jinonic po kompletní přestavbě.

Pokud hledáte klidné bydlení v malých uličkách, kde projede auto párkrát za den, kde lišky dávají dobrou noc, sousedi se zdraví s úsměvem, z terasy si můžete trhat hrušky či meruňky a kde slunce na terasu a do obýváku svítí celý den, tak jste na správné adrese. V domě nalezenete ve 3 patrech celkem 135m2 obytné plochy, v 1. patře jsou 2 ložnice s 17m2 terasou (výměra není zahrnuta v obytné ploše), v přízemí je obývací pokoj s kuchyní, šatna, koupelna a předsíň s velkou vestavnou skříní. V suterénu (ze zahrady je to přízemní patro) je s koupelna s vanou, sklípek a pokoj s přímým, zamykatelným vstupem na zahradu (mozno pouzit jako samostatnou jednotku). Dům má podlahové vytápění, vinylové podlahy, walkin sprchový kout a rohovou vanu, novou kuchyňskou linku s velkou plynovou WOK varnou deskou. Je levný na provoz, celkové náklady činí cca 3500 měsíčně. Zahrádka má cca 35m2 a slouží buď pro posezení nebo je možné zde parkovat auto. Parkování je ovšem bezproblémové v okolních ulicích. Pokud však auto nepoužíváte, za 7 minut procházkou přes park a školu jste na metru B Jinonice. Když by se vám do metra nechtělo a v procházce jste chtěli pokračovat, za dalších 5 minut jste na začátku Prokopského údolí. Jinonice jsou klidnou lokalitou bez možnosti další výstavby. Dům je ihned k nastěhování. RK prosím nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu462517
Dispozice4+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha130
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.