Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 85 m² bez realitkySkácelova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Skácelova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč


Pronájem obchodních prostor na ulici Skácelova v těsné blízkosti křižovatky Purkyňova / Skácelova. Díky dopravnímu uzlu se jedná o rušné místo s velkým pohybem obyvatel. Celková plocha prostor je 85 m2, z toho prodejní část s výkladem je 56 m2, skladový prostor umístění ve vyvýšené dvorní přístavbě domu je 24 m2 a je propojen s obchodem.Vlastní sociální zázemí s toaletou a umyvadlem. V současné době je prostor využíván jako prodejna zelenina a ovoce, v případě zájmu je možná dohoda se současným nájemcem na odkupu designového vybavení (prodejní pulty, regály - vše přírodní materiály). Prostory lze případně využít i jako kancelář.

Plynová přípojka je ukončena v sociálním zázemí, možnost vybudování rozvodu plynu a připojení plynového kotle. Poskytovatelem internetu v domě je společnost O2. Zálohy na vodné činí 500 Kč/měs., úhrada el. energie bude na základě smluvního vztahu.

Požadavkem je složení peněžité jistoty ve výši dvou měsíčních nájmů.

Volné ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu462538
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha nebytového prostoru85
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.