Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 61 m² bez realitkyBotanická, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Botanická, Brno - Veveří, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč


Byt 1+1 s velkou chodbou k úložnému prostoru se nachází naproti Tyršovému sadu. Byt je zrekonstruovaný. POuze chodba je zařízena v antiku, ale všechny skříně jsou plně funkční. Fotografie mají zařízení pro 3 studenty, kteří byt sdíleli. 3 psací stoly, noční stolky a postele se dají odnést do sklepa. Kuchyň je vybavená, pračka je v koupelně a lednička a mikrovlna jsou také součást zařízení. Kotel je nový. Okna mají síťky proti hmyzu. V koupelně je velká úložní skříň.

Byt je vhodný pro jednotlivce nebo pro mladý pár. Studenti, kteří by chtěli sdílet pokoj, tak je možnost lůžek pro 3-4 studenty.

Volný od 15. 3. 2017

The baseman flat situated close to Tyrsuv sad is fully equipped. The big hall with plenty of space. The kitchen equipped can be shared with sofa and be used partly like a living room. The pictures are captured with 3 desks an In the bedroom with 3 beds one of them twin bed. There were 3 students sharing a flat and bedroom too. All stuff can be moved away to a storage.,

Available from 15.3.2017

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu462590
Dispozice1+1
VlastnictvíOsobní
PENBC
Plocha61
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.