Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+kk • 240 m² bez realitkyZatloukalova, Brno - Ivanovice, Jihomoravský kraj

Určeno ke spolubydlení
Zatloukalova, Brno - Ivanovice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné4 300 Kč


Hledáme spolubydlící/ho do jednoho velikého samostatného průchozího pokoje cca 20m2 v 5+kk (240m2) domku se zahradou, terasou, velkou garáží, dílnou, komorou, sklepem, hypoteticky i bazénem, hned u lesa. Lokalita Ivanovice u Brna, kousek Globus, výborná dostupnost do Brna (bus co 10 min.na Semilasso), kousek restaurace, ranč s koňmi...

Byli bychom 4 spolubydlící... Jeden krásný pár (studentka VFU, přítel ajťák) s dvěma psy, ty a má maličkost. Všichni máme rádi zvířata, přírodu a vše, co k domečku na vesnici patří.

Fotky nejsou moc dobré, protože je dům zatím osídlen byvalými nájemníky, ale ve čtvrtek 23.2. bude prohlídka, takže se můžeš přijít podívat přimo osobně. Poté fotky doplníme i do inzerátu. K tvému pokoji zatím žádné použitelné fotky nemáme.

Za pokoj se platí 4300,- nájem plus 5tis. vratná kauce plus 2,5tis. provize RK. Dům bude částečně vybaven (lednička, pračka, poličky, skříně, gauč, jídelní stůl...). Nastěhování je možné od 1.3.

Dotazy rád zodpovím na telefonu 724 504 274, na mailu pavelkucer@seznam.cz nebo na FB (https://facebook.com/pavel.kucera3). Prosím volejte jen v případě vážného zájmu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu462854
Dispozice5+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha240
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.