Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 62 m² bez realitkyBořanovická, Praha - Kobylisy

Bořanovická, Praha - KobylisyMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce21 000 Kč


Nabízím k pronájmu krásný, světlý byt 2+kk v bytovém komplexu Atrium Kobylisy. Byt se nachází ve třetím nadzemním podlaží a je orientován severo-jižně. Podlahová plocha bytu má 62,4m2 (56,2m2 byt + 6,2m2 zděná sklepní kóje). Do této výměry není započítán 6,5m2 balkon u obývacího pokoje a 5m2 zasklená lodžie u ložnice. K bytu dále náleží jedno garážové stání v blízkosti výtahu. Byt je plně vybavený (dle fotografií, bez dekorací).

Byt se sestává z předsíně, ložnice, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, koupelnou a WC.

Vstupem do bytu jsou bezpečnostní dveře. Kromě nábytku je předsíň osazena domovním telefonem s videopřenosem.

Ložnice je orientována na sever a z přilehlé zasklené lodžie je krásný výhled na starou zástavbu.

Obývací pokoj s kuchyňským koutem je orientován na jih. Z balkonu je výhled do atria uvnitř bytového komplexu. Kuchyně je vybavená elektrospotřebiči AEG a Electrolux - lednice s mrazákem, myčka, trouba, indukční varná deska, digestoř.

Koupelna i WC jsou osazena kvalitní sanitou značky Villeroy&Boch a Grohe. V koupelně je umístěna pračka Electrolux (není na fotografii).

Oba pokoje mají plovoucí podlahu, zbytek dlažba. V celém bytě je podlahové vytápění. Velká francouzská okna v obou pokojích jsou vybavena předokenními žaluziemi.

Tato část bytového domu je pouze třípatrová, takže byt je v nejvyšším patře. Dům je bezbariérový, s výtahem.

Lokalita má výbornou občanskou vybavenost. Přímo přes ulici se nachází pekárna a rychlé občerstvení. V blízkém okolí jsou obchody, poliklinika, restaurace, sportovní areály i koupaliště. Autobus MHD staví téměř před domem, metro C - Kobylisy i zastávka tramvají je 5 minut chůze. Cesta do centra (Václavské nám.) trvá metrem cca 10 minut. Pár minut chůze od domu se nachází Ďáblický háj s hvězdárnou - místo stvořené pro procházky.

Měsíční nájemné 21.000,- Kč. Záloha na služby při 2 osobách 3000,- + přepis el. energie (cca 1000). Kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu.

K dispozici od 1. června.

I am offering for rent a beautiful, bright apartment 2 + kk in the Atrium Kobylisy residential complex. The apartment is located on the third floor and is oriented north-south. The floor area of ​​the apartment is 62.4 m2 (56.2 m2 apartment + 6.2 m2 brick cellar). This area does not include a 6.5 m2 balcony by the living room and a 5 m2 glazed loggia by the bedroom. The apartment also has one garage space near the elevator. The apartment is fully equipped (according to the photos, no decorations).

The apartment consists of an entrance hall, bedroom, living room with kitchenette, bathroom and toilet.

The entrance to the apartment is by a security door. In addition to the furniture, the hall is equipped with a home phone with video transmission.

The bedroom is oriented to the north and from the adjacent glazed loggia is a beautiful view of the old buildings.

The living room with kitchenette is oriented to the south. The balcony overlooks the atrium inside the apartment complex. The kitchen is equipped with AEG and Electrolux appliances - refrigerator with freezer, dishwasher, oven, induction hob, hood.

The bathroom and toilet are equipped with quality sanitary ware from Villeroy & Boch and Grohe. The bathroom has an Electrolux washing machine (not pictured).

Both rooms have floating floors, the rest tiles. There is underfloor heating throughout the apartment. The large French windows in both rooms are equipped with window blinds.

This part of the apartment building is only three-storey, so the apartment is on the top floor. The house is wheelchair accessible, with an elevator.

The location has excellent civic amenities. There is a bakery and a fast food restaurant right across the street. In the vicinity there are shops, clinics, restaurants, sports facilities and swimming pools. The public bus stops almost in front of the house, metro C - Kobylisy and the tram stop is a 5-minute walk away. The journey to the center (Wenceslas Square) takes about 10 minutes by subway. A few minutes walk from the house is the wood with an observatory - a place made for walks.

Monthly rent CZK 21,000. Deposit for services for 2 people 3000, - + transcript el. energy (approx. 1000). Security deposit of one month's rent.

Available from June 1.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu462973
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 6. 2022
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
ProvedeníStandardní
Užitná plocha62
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHDPoliklinika Čumpelíkova
🚶 196 m (2 min)
PoštaPraha 82
🚘 1 417 m (3 min)
ObchodŽabka
🚶 36 m (0 min)
BankaRaiffeisen bank
🚶 766 m (9 min)
RestauraceIntre
🚶 86 m (1 min)
Lékárna
🚶 285 m (3 min)
ŠkolaStřední škola Náhorní
🚶 604 m (7 min)
Mateřská školaSMŠ Štíbrova
🚶 317 m (4 min)
SportovištěTJ Sokol Kobylisy
🚶 674 m (8 min)
Hřiště
🚶 380 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.