Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 72 m² bez realitkyPeroutkova,Smichov, Praha - Košíře

Peroutkova,Smichov, Praha - Košíře
Měsíční nájemné11 000 Kč


Cihlovy dum, k dispozici 2 sklepy o dalsi vymere 5m2 a vlastni zahrada 58m2 a dalsi kus spolecne zahrady domu 70m2 v klidnem vnitrobloku. Pro dlouhodoby pronajem. Obyvaci pokoj.2 loznice, z toho ale jen jedna nepruchozi, v druhe je vchod do koupelny. Z tohoto duvodu vhodne pro rodinu ci par, a nevhodne pro vice samostatnych osob (studenti ap.)

Okna bytu do ulice s castecnym vyhledem na centrum Prahy a do ulice. Dum po rekonstrukci (nova okna, fasada, strecha). Byt po rekonstrukci. Vestavene skrine, plne zarizena kuchyn a koupelna vcetne spotrebicu - lednice, mrazak, skloker.deska, el. trouba, starsi pracka. Vcetne veskereho nadobi. Jidelni stul a zidle. Parkovani volne dostupne pred domem na ulici. Pesky metro a nakupni centrum Andel - cca 7 minut. Autobus 3 zastavky metro Andel, cca 4 minuty.

K nastěhování: 15/6/2009

Brick house, 2x cellars (additional 5m2). Own GARDEN! 58m2 plus another 70m2 of common garden for the whole house. Gardens are in interior and calm part between several houses. The whole house and flat after renovation and reconstruction - new windows, roof, facade. For longterm rent. 2 bedrooms, bathroom with bathtub, separate WC. Living room and fully equipped kitchen – electric hob and oven, all tableware, fridge+freeze, washing machine. Easy parking access in front of building. 7 minutes walking distance to Metro B - Andel, by bus 137 it is 3 minutes, 3 stops. In the flat only new furniture and accessory. The view from the windows is partially on the centre of Prague and partially into the green gardens and small houses. Furniture available: table + 6 chairs, some drawers, one big and new built-in wardrobe 3 m long.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu4630
Dispozice3+kk
VlastnictvíOstatní
Plocha72
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.