Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 89 m² bez realitkyWuchterlova, Praha - Dejvice

Wuchterlova, Praha - DejviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné28 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nově zrekonstruovaný byt 3+kk, 89 m2, s balkonem a výhledy do krásně upraveného náměstí, situovaný v 2. patře nového projektu - kompletně zrenovovaného rohového činžovního domu z 30. let. Výhodná lokalita v atraktivní části Dejvic, dvě minuty chůze od Vítězného náměstí se stanicí metra Dejvická, s veškerou občanskou vybaveností v okolí. Rychlé spojení do centra, v pěším dosahu Pražského hradu a parku Stromovka, rychlá dostupnost na letiště a do mezinárodních škol. Intriér bytu tvoří obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní, jídelním prostorem a balkonem, 2 ložnice, koupelna se sprchovým koutem a prosklená vstupní chodba.Vysoké stropy, dřevěné podlahy, bezpečnostní vstupní dveře, centrální vytápění, videotelefon, sklep, výtah. Možnost parkování v podzemních garážích na přilehlém náměstí. Záloha na společné domovní služby, vodu a vytápění cca 3000 Kč měsíčně. Elektřina se hradí zvlášť. Tel. +420 608 120 043 RK Nevolat!!!

Spacious partly furnished 2 bedroom apartment with balkony after renovation is situated on the 2nd floor in well maintained building with elevator. Apartment has area of 89 sqm and consists of spacious entrance hall with kitchen, 2 separated bedrooms (1 with entrance to balkon), spacious living room, bathroom with shower and toilet. Possibility to rent garage parking. The rent CZK 27.500,-/month + utilities. Attractive location close to metro station Dejvická (5 minutes walking distance, 2 stops by tram).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu463200
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha89
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBA

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.